Nuo šiol Beady Eye koncertuose bus galima išgirsti Oasis dainų

Beady Eye” lyderis Liamas Gallagheris savo naujosios grupės koncertuose atliks ir „Oasis” dainas. Tai paaiškėjo po brito pokalbio su Anglijos radijo stoties „X Fm” laidų vedėjais.

Beady Eye lyderis Liamas Gallagheris

2009-  aisiais metais susikūręs kolektyvas „Beady Eye” iki šiol negrojo „Oasis” dainų. Nepaisant to, solinę karjerą pradėjęs Liamo brolis Noelis prieš trejus metus išsiskyrusios kultinės Jungtinės Karalystės grupės kūrinius atlieka kone kiekviename savo pasirodyme.

manoMUZIKA primena, kad dar praėjusių metų pavasarį Liamas, paklaustas apie tai, kodėl jis savo koncertuose negroja „Oasis” dainų, atsakė, kad tai daryti be Noelio būtų tiesiog nesąžininga. Tuo tarpų šią savaitę paklaustas to paties klausimo  „Beady Eye” lyderis atsakė: „Liepos mėnesį grosime Fuji festivalyje Japonijoje. Ten klausytojai tikrai galės išgirsti ir „Oasis” dainas. Manome, kad dabar tam yra pats tinkamiausias laikas. Visuomet planavome tai daryti, tačiau iki šiol stengėmės kaip įmanoma labiau reklamuoti „Beady Eye” kūrinius. Manau, kad „Oasis” dainos yra lygiai tiek pat mano kiek ir Noelio, todėl jas tikrai grosime. Ir jeigu jos mūsų koncertuose kažkam nepatiks – tegul jie eina į barą ir atsiknisa. Tuo tarpu tiems, kam jos patiks, galės šokinėti ir džiaugtis geru laiku”.

manoMUZIKA.lt primena, kad neseniai būtent šios radijo stoties klausytojai Liamą Gallagherį išrinko geriausiu visų laikų gyvavusios (ar vis dar gyvuojančios) grupės lyderiu.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *