Skelbiame „Gus Gus“ konkurso nugalėtoją!

Konkursas, kuriame pažadėjome Jums 2 bilietus į vienintelį islandų grupės „Gus Gus“ pasirodymą Baltijos šalyse, jau baigėsi.

Tariame AČIŪ visiems dalyvavusiems ir siuntusiems atsakymus. Konkursas sulaukė didžiulio susidomėjimo, tačiau burtai negailestingi, o kai kam, žinoma, ir labai laimingi.Visų pirma teisingas konkurso atsakymas:

1989 metais Eurovizijoje dalyvavo grupės narys Daníel Ágúst Haraldsson su daina „Það sem enginn sér“ (angl. „What No One Sees).

Tiesa, sėkmė atlikėjo nelydėjo ir daina konkurse liko paskutinėje vietoje. Tikimės, jog tai buvo akivaizdus ženklas, jog šis muzikantas kur kas labiau reikalingas elektroninės muzikos scenai.

Taigi, burtai lėmė, jog 2 bilietus į kovo 16 dieną įvyksiantį „Gus Gus“ koncertą Vilniaus Teatro arenoje aimėjo:

ASTA KAIRYTĖ

Sveikiname Astą ir džiaugiamės kartu!

Primename, kad išskirtinis „Gus Gus“ koncertas vyks jau kovo 16 dieną Vilniaus Teatro arenoje. Įsigyti bilietus ir daugiau informacijos apie renginį galite rasti paspaudę ČIA.

Beje, portale manoMUZIKA.lt tik šiandien pasirodė išsamus, nuoširdus ir mielas interviu, kuriame mums pavyko pakalbinti pagrindinį grupės „Gus Gus” narį ir idėjinį lyderį Birgirą Þórarinssoną, plačiajai masei geriau pažįstamą Biggi Veira vardu. Perskaityti jį galite ČIA.

Susitiksime koncerte!

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *