„Pulp“ lyderis Jarvis Cocker: neneigiu, jog besirezgančios idėjos gali virsti naujomis dainomis

Ne tik praėjusį šeštadienį Londone įvykęs „Pulp“ gyvas pasirodymas, bet ir tam tikros grupės lyderio ir vokalisto Jarviso Cockerio mintys suteikė dar daugiau vilčių britpopo korifėjų mylėtojams, jog yra dirbama ties idėjomis dėl naujų „Pulp“ dainų.

Jarvis Cocker

Jarvisas nepažadėjo, jog idėjų kratiniai tikrai realizuosis į naujus „Pulp“ kūrinius, tačiau nepaneigė tokios galimybės.

„Mes pakankamai ilgai užtrukome, kol prisiminėme, kaip groti senus kūrinius, todėl nieko pažadėti negaliu. Bet turiu idėjų. Turiu nedidelę užrašų knygutę, kurią visuomet nešiojuos su savimi. Tikiuos, joje daugiau tinkamos medžiagos nei nesąmonių“ – pasakojo Cockeris užsienio žurnalistams.

Be to, vokalistas prisipažino, jog nesvietiškai jaudinosi per grupės atsikūrimo koncertą praėjusiais metais: „Gali visą gyvenimą praleisti darydamas kažką labai svarbaus tau, tačiau tai visiškai nereiškia, jog kažkam kitam tai turi rūpėti, todėl buvo ypatingai smagu matyti tiek susirinkusių žmonių ir suprasti, jog jiems rūpi. Ir faktas, jog tarp minios nebuvo vien žilos galvos, buvo taip pat malonus. Kai kurie jauni žmonės atvyko į mus pasižiūrėti“.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *