Grupę Editors paliko pagrindinis gitaristas ir klavišininkas

Britų roko grupę „The Editors” paliko pagrindinis grupės gitaristas ir klavišininkas Chrisas Urbanowiczas.

Žinia, kad vienas pagrindinių grupės narių po dešimtmetį trukusios muzikinės draugystės, palieka vieną iškiliausių Anglijos roko grupių, regis, nustebino ne tik grupės gerbėjus, bet ir pačius „The Editors” narius.

The Editors (nuotr. grupės facebook profilio)

Prieš pusvalandį išplatintame pranešime spaudai, grupės atstovai rašo:

„Su dideliu liūdesiu pranešame, kad visiškai skirtingai matydami savo muzikinę ateitį, Chrisas Urbanowiczas ir „The Editors” suka priešingais keliais. Per dešimtmetį grojome  mažuose klubuose, kylome iki perkamiausių albumų sąrašo viršūnių, koncertavome kaip pagrindinės žvaigždės muzikos festivaliuose. Ir visa tai darėme keturiese. Todėl šis išsiskyrimas grupei yra labai skausmingas.

Nuoširdžiai linkime Chrisui sėkmės jo ateities projektuose ir tikimės, kad jūs jam palinkėsite to paties. Mūsų išsiskyrimas yra tikrai draugiškas, tačiau šiuo metu mums tikrai labai liūdna. Tikimės, kad su Chrisu liksime tokie geri draugai kokie buvome dar ilgus metus.

Kas liečia grupę „The Editors”, Tomas, Edas ir Russas kartu su prodiuseriu Flood ir toliau dirba prie ketvirtojo grupės  albumo ir nekantriai laukia savo pasirodymų Rock Wechter ir Arras festivaliuose. Dirbdami su likusiu trijų narių branduolių, „The Editors” pasistengs įnešti šviežio skambesio į savo naująjį diską”.

manoMUZIKA primena, kad 2002 metais susikūrusi grupė „The Editors” iki šiol išleido tris studijinius albumus, iš kurių du pasiekė perkamiausių Didžiosios Britanijos albumų sąrašo viršūnę.

Beje, jei neskaitėte specialiai manoMUZIKAI duoto išskirtinio „The Editors” interviu, jį galite rasti ČIA.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *