Išgirskite kūrinį, kuriame įprastus instrumentus papildo žirklės, skrudintuvas ir kompiuteriniai žaidimai

Muzika ir nauji kūriniai, naujos dainos bei įvairios kompozicijų kūrimo bei atlikimo formos gimsta kiekvieną dieną. Tačiau tikrai ne kasdien pasirodo kūrinys, kuris buvo įrašinėjamas ne tik sintezatoriais ir kompiuteriu, bet ir pasitelkiant į pagalbą įvairius namų buities rakandus: žirkles, skrudintuvą, mažą kompiuterinį žaidimą, net dūžtančius kiaušinius. Būtent tokią dainą sukūrė jauna menininkų grupė iš San Francisko „tree“.

Šią dainą, pavadinimu „Warrior“ galite ne tik išgirsti, bet ir nemokamai bei legaliai parsisiųsti į savo kompiuterį. Kūrinys yra iš netrukus pasirodysiančio naujo kompanijos albumo „Splitting Branches“

Singlo „Warriors“ viršelis

Grupę „tree“ sudaro muzikantas ir kolektyvo „siela“ Oliver Tree Nickell, režisierius ir vizualiųjų efektų atlikėjas Steven Dabal, dailininkas, animatorius Drew Grassso, gatvės menininkė, skulptorė Zane Prater ir 3D grafikos animatorius Jason Rasmussen. Visie jie Kalifornijoje susibūrė tam, kad, kaip tvirtina patys, kartu galėtų dirbti, kurti ir pogrindinį San Francisko meno gyvenimą padaryti dar gyvesnį.

 

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *