Išsiskyrusios grupės „LCD Soundsystem“ lyderis rašo romaną

Vos daugiau nei prieš metus grupė „LCD Soundsystem“ po 10 metų gyvavimo pranešė apie veiklos nutraukimą. Atsisveikindamas kolektyvas 2011 metų balandžio 2 dieną pasirodė Madison Square Garden scenoje Niujorke.

Vėliau sekė žinios apie kuriamą dokumentinį filmą „Shut up and Play the Hits“, kuriame – grupės biografiniai faktai, vaizdai iš paskutiniojo kolektyvo koncertinio turo ir kita. Filmas debiutavo „Sundance“ filmų festivalyje, o šią vasarą žada būti pristatytas JAV kino teatruose.

James Murphy

Šįkart žurnalistus pasiekė žinia apie tai, jog kolektyvo siela, lyderis ir vokalistas Jamesas Murphy rašo romaną.

„Šiuo metu rašau, jei atvirai. Romaną. Visuomet kažką kuriu, bet ar medžiaga, galų gale, pavirsta tuo, ką yra verta rodyti viešai, jau yra kitas klausimas. Turiu omeny, net ir dainas rašau kas dieną, tačiau tik retais atvejais kažkuri jų materializuojasi,“ – kalbėjo Jamesas. – „Be to, abejoju dar ir dėl to, jog esu matomas žmogus, kuris iki šiol garsėjo visai ne toje sferoje. Neramu, kad neparuošta medžiaga gali pasiekti viešumą. Turbūt reikės susikurti pseudonimą prieš siunčiant juodraštį. Redagavimas yra ne juokas“.

Po tokių minčių Murphy, savaime suprantama, daugiau informacijos nepateikė, todėl telieka laukti ir gaudyti žinias apie būsimo romano turinį arba tikėtiną pasirodymo datą.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *