Išsiskyrusių „The White Stripes“ narys Jack White kurs filmo „Vienišas Reindžeris“ garso takelį

Išsiskyrusios kultinės grupės „The White Stripes“ narys Jack White ketina sukurti ir įrašyti dar tik statomo Walt Disney kino studijos filmo „Vienišas Reindžeris“ („The Lobe Ranger“) garso takelį. Tokią informaciją patvirtino su šiuo filmu dirbantis garsusis kino prodiuseris Jerry Bruckheimer.

Jack White albumo "Blunderbuss" viršelis

Tai bus naujai adaptuota Jungtinėse Amerikos Valstijose šeštajame dešimtmetyje populiaraus televizijos serialo versija, kurioje pagrindinius vaidmenis atliks Johnny Depp ir Armie Hammer. Filme pasakojama apie kaukėtą nusikaltėlių gaudytoją (vaidina Armie Hammer) ir jo bičiulį Tonto (Johnny Depp).

Filmo prodiuseris interviu JAV žiniasklaidai teigė: „Jack’as yra neįtikėtinas dainų autorius, turintis unikalų savo stilių. Mes labai džiaugiamės, jog jis nori dirbti su mumis“.

Tai bus pirmasis Jack White sukurtas garso takelis filmui ir pirmasis įrašas po tik šį pirmadienį pasirodžiusio debiutinio solinio albumo „Blunderbluss“. Tiesa, verta paminėti, jog su kino pramone muzikantas jau šiek tiek pažįstamas – 2003 metais jis epizodiškai nusifilmavo kultinio režisieriaus Anthony Minghella juostoje „Šaltasis kalnas“ (Cold Mountain) bei įrašė keletą kūrinių filmo garso takeliui.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *