Laimėkite du kvietimus dviems asmenims į muzikinio klubo „Tamsta“ 7 metų gimtadienį

Prabėgus šventėms ir nanumaldomai artėjant kitam savaitgaliui manoMUZIKA.lt kolektyvas turi puikių žinių apie vieną geriausių vietų Vilniuje, kurioje jau ne vienerius metus  galite puikiai praleisti vakarus ir paklausyti išskirtinės gyvos muzikos. Vienas mylimiausių gyvos muzikos gerbėjų klubas Vilniuje – „Tamsta“ – ruošia išskirtinį vakarėlį geriausiems draugams. Kaip žinia, kasmet balandį vieną muzikaliausių ir saugiausių miesto barų apima itin džiugi nuotaika, nes „Tamsta“ švenčia gimtadienį! Šįsyk linksmybės, kurias prisiminsite visus metus, vyks balandžio 13-ąją, o gerą nuotaiką ir trankiausius muzikinius sveikinimus užtikrins itin gerbiami „G&G Sindikato“ vyrai.

G&G Sindikatas (nuotr. Tamsta)

Gimtadienio šventės rengėjai žada, jog nuo pirmųjų vakaro akimirkų karaliaus šventiška nuotaika, o šokiai ir lingavimas į repo taktą prasidės tą pačią akimirką, kai į sceną išeis „G&G Sindikatas“. Šie, daugiau kaip penkiolika metų koncertuojantys Lietuvos hiphopo scenos atstovai turi viską, kuo galima „paimti“ publiką – jie charizmatiški, šmaikštūs, ironiški ir muzikalūs. Balandžio 13-ąją jie bus ir labai gimtadieniški, kadangi kolektyvą ir klubą „Tamsta“ sieja ilgametė meilė ir draugystė.

Taip jau sutapo, kad 7-asis „Tamstos“ gimtadienis įvyks penktadienį, 13-ąją. Tačiau klubo atstovai dėl to nesuka galvos, mat galingos gerbėjų pajėgos – geriausias ginklas prieš bet kokias blogio apraiškas, juolab „Tamstos“ prieigose nėra juodų kačių, o viduje nėra lengvai dužtančių veidrodžių. Taigi šįkart velnio tuzinas reikš tik tiek, kad bus pragariškai karšta ir nutrūktgalviškai linksma.

Minia linguoja pagal G&G Sindikato ritmą (nuotr. Tamsta)

„Žinome, kaip publika myli „G&G Sindikatą“ ir kaip šoka netausodami kojų, šaukia, negailėdami balsų, per jų koncertus. Kadangi su vyrais gražiai draugaujame, nutarėme gimtadienio proga padaryti sau ir savo draugams tikrą šventę, o „G&G Sindikatas“ pasirūpins geriausios muzikos programa ir muzikinėmis staigmenomis. Neabejojame, kad į šalį lėks daug džemperių ir marškinėlių“, – juokėsi klubo direktorė Ona Rimeikienė.

Po koncerto iki pat paryčių ištvermingiausius šokdins „DJ Mamania„!

Šventė, kurią prisiminsite visus metus – 7-asis klubo „Tamsta“ gimtadienis – vyks balandžio 13 dieną, penktadienį 21.30 val.

manoMUZIKA.lt lankytojai gali laimėti du kvietimus dviems asmenims į šį puikų renginį! Jums tereikia atsakyti į klausimą:

Už ką jau ketvirtus metus iš eilės Vilniaus miesto savivaldybė apdovanojo muzikinį klubą „Tamsta”?

Kad nepasiklystumėte interneto paieškos sistemų platybėse, TEISINGĄ ATSAKYMĄ PASLĖPĖME ČIA!

Konkursas vyksta iki balandžio 12 dienos, 21:00.

Atsakymą įrašykite į šią formą:

    Jūsų vardas (būtinas)

    Jūsų el. paštas (būtinas)

    Jūsų atsakymas

    Komentarai

    Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *