LT: Mark Fiction – Time Sense

Iš “Flamingo” į “Mark Fiction” persivadinęs Lietuvos indie roko kolektyvas pristato dar vieną naują dainą. Kūrinys “Time Sense” tapo antruoju būsimo albumo singlu, sekančiu po prieš pusantro mėnesio pristatytos grupės dainos “Perfect Song”.

Kol kas neatskleidžiantys nei savo naujojo albumo pavadinimo, nei jo pasirodymo laiko, “Mark Fiction”nariai, kalbėdami apie naująją dainą, sakė, kad tai kūrinys apie meilę, kurią įkvėpė eksperimentas.

Mark Fiction (nuotr. Jurijaus Azanovo)

“Mes visada kažką slepiame ir nepasakome visko iki galo. Netgi jei labai mylime – nuolat apsimetame tuo, kuo nesame, galvodami, jog tai darome objekto, kuriuo žavimės, naudai. Tačiau eksperimentas rodo, kad yra priešingai, mat šis “veidmainiavimas” įvyksta dėl savęs. Susiduriame su kurioziška situacija, mat abu žmonės myli vienas kitą, tačiau visiškai skirtingai suvokia tuos pačius dalykus.” – savo filosofinį požiūrį į naują buvusių “Flamingo” vyrukų dainą “Time Sense” dėstė grupės lyderis Žilvinas Sebeika.

Paklaustas, kas yra kūrinyje minimas Ričardas, “Mark Fiction” vokalistas teigė, kad šis žmogus – tai XX a. JAV fizikas Richardas Feynmanas, išgarsėjęs eksperimentu, kurio tikslas ištirti kaip žmogus suvokia laiką.

Antrąjį singlą pristatanti grupė “Mark Fiction” jau šį ketvirtadienį (balandžio 12 dieną) sostinės muzikos klube “Tamsta” surengs savo pirmąjį koncertą, kuriame be naujų grupės dainų bus galima išgirsti ir senosios “Flamingo” kūrybos. Norintys patekti į debiutinį “Mark Fiction” koncertą, bilietus gali įsigyti klube “Tamsta”. Bilietų skaičius labai ribotas.

Mark Fiction singlo "Time Sense" viršelis

Komentaras apie “LT: Mark Fiction – Time Sense

  1. Mulyadi says:

    Grynai patogumo satmmieuis gali labiau apsimokėt susikurt atskirą blogą transliacijai taip patogiau savo įrašuose susigaudyti. O dėl LJ tam skirtas pluginas irgi leidžia nustatyti, kad komentarai būtų rašomi tik tame bloge, iš kurio transliuojama.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *