manoMIKSAS 009: Edvinas – Ode To Summer

Iki šiol rubrikoje manoMIKSAS talpinome tik savo rankomis ir ausimis sudėliotus miksus. Džiaugiamės pirmą kartą galėdami pristatyti portalo manoMUZIKA.lt lankytojo, skaitytojo ir tikrai mylinčio muziką Edvino miksą. Dėkojame jam už tai, kad nepatingėjo, kad pasidalino, ir už tai, kad domisi muzika, ją klauso bei, mūsų žiniomis, net pats kuria. Nors už lango dar yra visai nemažai sniego, artėjant šventėms ir ilgajam savaitgaliui dovanojame Jums trupinėlį vasaros.

manoMIKSAS 009: Edvinas – Ode To Summer

Kelios pavasariškos savaitės privertė mane prisiminti praeitą vasarą. Ji nebuvo išskirtinė, tą vasarą nieko neįvyko, tačiau ji vis tiek buvo nuostabi. Turbūt niekada nepamiršiu tų šiltų vakarinių pasivaikščiojimų su savo mėgstama muzika.

Begalvodamas apie artėjančią vasarą pažvelgiau pro langą ir išvydau tikrą pūgą. Dūris į širdį. Sniego ir žiemos tikrai nebesinorėjo, todėl pasidariau puodelį karštos arbatos ir sėdau rašyti savo dienoraščio. Meluoju, nerašau dienoraščio, bet šis miksas tarsi dienoraščio puslapis, kuriuo dalinuosi su Jumis, tikėdamasis, kad jis padės sušilti ir Jums.

1. Arms and Sleepers – Kepesh
2. Washed Out – Soft
3. Hammock – Brathturn
4. Jonsi and Alex – Indian Summer
5. Vondelpark – Hipbone
6. Tycho – Coastal Brake
7. Epic45 – With Our Backs To The City
8. Slow Dancing Society – A Song That Will Help You Remember To Forget

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *