Muzikos prodiuseris „Diplo” tapo etatiniu „BBC Radio 1” laidų vedėju; Gilles Peterson nuo šiol bus galima išgirsti „BBC Radio 6”

Amerikiečių elektroninės muzikos kūrėjas ir įrašų kompanijos „Mad Decent” įkūrėjas Thomas Wesley Pentzas, pasaulyje geriausiai žinomas „Diplo” vardu, savo daug sričių apimančioje muzikinėje veikloje pridėjo dar vieną „avantiūrą” – nuo kito savaitgalio didžėjus taps etatiniu „BBC Radio 1” radijo laidų vedėju.

Kiekvieną naktį tarp šeštadienio ir sekmadienio vyksianti radijo laida vadinsis „Diplo ir draugai„. Ji vyks tarp 3:00 – 5:00 valandų nakties Lietuvos laiku. Jau ateinantį savaitgalį vyksiančios laidos metu studijoje lankysis muzikos prodiuseris „Lunice” bei įrašų kompanijos „Mad Decent” kūrybos direktorius Paulas Devro. Be to, jau žinomi ir keli kiti balandžio mėnesio svečiai, tarp kurių Dillon Francis, „Flosstradamous„, Brodinski ir kiti.

Labai svarbu paminėti dar ir tai, kad praėjusią savaitę savo paskutinę laidą per 13 darbo metų radijo stoties „BBC Radio 1” eteryje vedė legendinis radijo laidų vedėjas, muzikos  kolekcionierius ir prodiuseris, į dienos šviesą iškėlęs tokius atlikėjus kaip Jamiroquai, Erykah Badu ir taip toliau, Gilles Peterson. Nuo ateinančio savaitgalio jį galėsite išgirsti grojantį „BBC Radio 6„, šeštadienio dienos metu nuo 15:00 iki 18:00. Taip – net 3 valandų radijo šou su nuostabia muzika.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *