Nemokamai atsisiųskite simbolinį 20 minučių trukmės noise rock ikonų, grupės „Lightning Bolt” kūrinį

Visai neseniai svariai prie sunkiojo roko muzikos istorijos prisidėjusio amerikiečių noise rock kolektyvo „Lightning Bolt” bandcamp profilyje buvo patalpintas beveik 20 minučių trukmės hipnotizuojantis kūrinys „20”. Kolektyvo nariai sako, jog šis kūrinys namų sąlygomis buvo įrašytas dar 1997 metais ir pardavinėtas gerbėjams už 5 JAV dolerius paprastose kasetėse, kurios buvo palyginti brangios.

Grupė juokauja, kad trečią pardavimų dieną suprato, kodėl muzika prastoje kasetėje grojo taip tyliai – galimas daiktas, jog kasetė visgi buvo tuščia ir dėl to atsiprašo savo gerbėjų.

Lightning Bolt” rašo, jog „20”, kūrinys, kuris iš pradžių buvo pavadintas „Rescue Mission”, yra tikriausiai pats geriausias visą grupę ir jos kūrybą apibūdinantis kūrinys: labiausiai hipnotizuojantis ir ilgiausias jos testas per visą karjerą.

Šį unikalų, gal kiek specifinį kūrinį jūs galite atsisiųsti nemokamai arba sumokėti už jį tiek, kiek norite. Norėdami jį atsisiųsti nemokamai, prie savo siūlomos kainos įrašykite $ 0,00.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *