Legendinis Freddie Mercury bus „prikeltas” grupės „Queen” miuziklui

Neseniai muzikos festivalio „Coachella” metu į sceną „išbėgęs” kultinis amerikiečių hip hop atlikėjas „2Pac” buvo puiki ir netikėta staigmena renginio lankytojams. Nors „2Pac” nebuvo tikras, o jo trimačiam atvaizdui sukurti buvo pasitelkti lazeriai ir hologramos, atlikėjas atrodė taip, kokį jį ir galima buvo įsivaizduoti.

Šį kartą Didžiojoje Britanijoje bus „atgaivintas” kitas legendinis atlikėjas, britų supergrupės „Queen” vokalistas ir pagrindinis kūrinių autorius Freddie Mercury. Grupės gitaristas Brianas May’us teigia, jog mintis, sukurti „optinę Freddie Mercury apgaulę” kilo jau seniai, tačiau vis nebuvo pilnai įgyvendinama. Jis sako, jog yra šiek tiek gaila, kad JAV „pasirodė” „2Pac” ir tokiu būdu aplenkė Freddie Mercury hologramos įgyvendinimą.

„Šiuo metu man tai primena rusų ir amerikiečių lenktynes dėl nusileidimo Mėnulyje”, juokauja Brianas May’us, bet patikina, jog į miuziklą atėję žiūrovai tikrai išvys „gyvai dainuojantį” Freddie Mercury.

Miuziklas „We Will Rock You” vyks gegužės 14 dieną Londone, „Dominion” teatre. Jis yra rengiamas minint 10 metų šio miuziklo rodymo „Dominion” teatre sukaktį. Anksčiau šį šou prodiusavo aktorius Robertas De Niro, kuris, kaip žadama, šį kartą pasirodys paties miuziklo metu.

Viršuje – tikras ir dar gyvas Freddie Mercury.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *