Grupė „Blur“ dvi naujas dainas pristatys socialiniame tinkle „Twitter“

Damonas Albarnas ir kultinė britų grupė „Blur“ dvi visiškai naujas dainas pristatys tiesioginės transliacijos socialiniame tinklalapyje „Twitter“ metu.

Šiandien buvo paskelbta, jog dviejų iki šiol niekur neišleistų grupės dainų „Under the Westway“ ir „The Puritan“ oficiali pasaulinė premjera įvyks liepos 2 dieną grupės „Twitter“ paskyroje, kurią galite rasti adresu @blurofficial. Po premjeros singlai bus išleisti skaitmeniniu ir 7″ vinilinės plokštelės pavidalais šiek tiek vėliau – rugpjūčio 6 dieną.

"Blur"

Pristatymas vyks vaizdo formatu ir transliuojamas tiesiogiai iš slaptos vietos Jungtinėje Karalystėje. Transliacija prasidės 20.15 val. Lietuvos laiku. Iš pradžių grupė atliks dainą „Under the Westway“, po kurios seks numatomas gana ilgas interviu, o po valandos, 21.15 val. Lietuvos laiku bus atlikta antroji daina „The Puritan“.

Tiesa, abu šiuos kūrinius kolektyvo siela Damonas Albarnas jau yra atlikęs solinių pasirodymų metu. Apie tai rašėme ČIA ir ČIA. Primename, jog „Blur“ šiuo metu ruošiasi išskirtiniam grupės koncertui, kuris vyks Londone Olimpinių žaidynių metu. Neabejojama, jog šiame renginyje kartu su visais didžiausiais grupės hitais nuskambės ir naujoji kolektyvo kūryba.

Apačioje rasite trumpą singlų premjeros pristatomąjį filmuką, kurį sukūrė grupės gitaristas Alex James.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *