Naujas „Efterklang“ albumas pasirodys jau rugsėjo mėnesį

Dar balandžio mėnesį danų grupė „Efterklang“ pranešė apie koncertinį turą su simfoniniu orkestru, kuris prasidės spalio mėnesį. Tiesa, tąkart naujojo albumo išleidimo data dar nebuvo atskleista ir šią nežinią kolektyvas išsklaidė šią savaitę. Skelbiama, jog ketvirtasis studijinis grupės diskas „Piramida“ pasaulio muzikos prekių parduotuves turėtų pasiekti jau rugsėjo 24 dieną.

Efterklang (nuotr. Rasmus Weng Karlsen)

Beje, ypatingas albumo pristatymas jau įvyko prieš mėnesį, gegužės 26 dieną Sidnėjaus operos teatre kartu su miesto simfoniniu orkestru. Pasirodžius itin laukiamam albumui „Piramida“, grupė leisis į koncertinį turą taip pat su simfoniniu orkestru „Northern Sinfonia“. Turas vadinsis „The Piramida Concerts“ ir jau dabar yra numatyti koncertai Jungtinėje Karalystėje bei Vokietijoje.

Teigiama, jog naująjį albumą sukurti grupę įkvėpė paslaptinga ir ypatinga ekspedicija praėjusiais metais, apie kurią ilgą laiką nieko nebuvo žinoma, tačiau galbūt dabar į kylančius klausimus gali atsakyti pristatomasis vaizdo klipas, kurį ir siūlome Jums peržiūrėti:

Primename, jog su šia Danijos grupę praėjusių metų gegužę kalbėjosi portalas manoMUZIKA.lt. Išskirtini interviu galite rasti paspaudę ČIA.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *