Nesibaigianti Blur istorija: įrašytumėme kino filmo garso takelį

Blur

Jeigu viešųjų ryšių specialistai rinktų labiausiai britiškoje spaudoje pastaraisiais metais mirgėjusį kolektyvą, juo, be jokios abejonės, taptų kultinė Didžiosios Britanijos kompanija „Blur”, viešojoje erdvėje apie save paleidusi tiek gandų, kad netgi tikrasis jų fanas pasimestų grupės naujienų labirintuose.

Ne kartą kalbėję apie savo atsikūrimą, vėliau prabilę apie laikiną mirtį ir galiausiai pasauliui padovanoję du visisškai naujus kūrinius („The Puritan” ir „Under The Westway„), šiandien „Blur” pareiškė, kad jeigu kada nors ateityje ir pasirodys jų naujas albumas, tai jis bus sukurtas specialiai kino filmui.

Portalas NME rašo, kad grupės „Blur” pasirodymas Hyde Parke, skirtas olimpinių žaidynių uždarymui, kartu bus ir paskutinis šio kolektyvo koncertas ne tik šiemet, bet ir tolimoje ateityje. Tačiau grupės lyderis Damonas Albarnas čia pat priduria: „Tačiau šis faktas anaiptol nereiškia „Blur” mirties. Jeigu kas nors norėtų, kad mes įrašytumėme kino filmo garso takelį, aš rimtai tokį pasiūlymą svarstyčiau”.

Kultinio britų kolektyvo bosistas Alexas Jamesas, paprašytas pakomentuoti Albarno žodžius, portalui NME pabrėžė, kad pastaraisiais metais nebuvo taip, kad grupė per 6 mėnesius nesusirinktų ir nekurtu muzikos kartu. Pasak Jameso, kolektyvo nariai mėgaujasi bendru darbu ir kartu leidžiamu laiku.

Ar į Damono Albarno ‘pasisiūlymą’ sukurti garso takelį kino filmui atsilieps būsimų juostų režisieriai – pamatysime netolimoje ateityje.

Nemačiusiems ir negirdėjusiems  – apačioje – naujausia „Blur” daina „Under The Westway”.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *