Naujienos iš Fink stovyklos: „gyvas” albumas, koncertas ir video ištraukos iš festivalio

Anokia čia paslaptis, kad manoMUZIKA jau seniai žavisi britų grupe „Fink„. Važiavome į jų koncertą, ėmėme iš grupės lyderio Fino Greenalo interviu ir džiaugiamės kiekviena naujiena, kuri mus pasiekia iš šios grupės stovyklos. Šįsyk grįžtame net su TRIMIS naujienomis ir iš jų nėra nė vienos blogos!

"Gyvo" Fink albumo viršelis (nuotr. Fink)

Pirmoji naujiena turėtų būti aktuali ištikimiausiems „Fink” gerbėjams ir muzikos kolekcionieriams. Apie ją jau esame užsiminę kiek anksčiau. Rugsėjo 18 dieną muzikos parduotuvių lentynas pasieks gyvas šio unikalaus Anglijos trio albumas „Wheels Turn Beneath My Feet”. Jame bus galima rasti geriausias grupės dainas, atliktas „Perfect Darkness” turo metu. Kadangi kartu su kompaktiniu disku grupė išleidžia ir išskirtinę knygutę, kurioje bus įamžinti koncertinio turo kadrai, galime drąsiai sakyti, kad ši plokštelė – tai neabejotinas „must have” muzikinis šedevras „Fink gerbėjų kolekcijoje. Dainų sąraše – ne tik paskutinio disko „Perfect Darkness” kūriniai, bet ir tokios dainos kaip „Sort Of Revolution”, „Blueberry Pancakes” ir kitos.

Visas „Wheels Turn Beneath My Feet” kūrinių sąrašas

Biscuits (Gyvai iš Amager Bio, Kopenhaga)
Perfect Darkness (Gyvai iš Union Chapel, Londonas)
Fear Is Like Fire (Gyvai iš Koko, Londonas)
Yesterday Was Hard On All Of Us (Gyvai iš Paradiso, Amsterdamas)
Blueberry Pancakes (Gyvai iš WUK, Viena)
Trouble’s What You’re In (Gyvai iš Union Chapel, Londonas)
Berlin Sunrise (Gyvai iš La Cigale, Paryžius)
Warm Shadow (Gyvai iš Epicerie Moderne, Lijonas)
Honesty (Gyvai iš La Cigale, Paryžius)
Wheels (Gyvai iš Paradiso, Amsterdamas)
This Is The Thing (Gyvai iš Paradiso, Amsterdamas)
Sort Of Revolution (Gyvai iš La Cigale, Paryžius)
Pretty Little Thing (Gyvai iš Meetfactory, Praha)

Antra geroji žinia iš „Fink” stovyklos yra ta, kad prieš keletą dienų buvo paviešintos ištraukos iš grupės pasirodymo Vengrijos festivalyje „Sziget”. Kadangi pats Finas šį grupės pasirodymą įvardija kaip vieną įsimintiniausiu per visus šiuos metus, dalinamės visais video, kuriuos išplatino oficialūs „Sziget” atstovai. Visi video įrašai – šio straipsnio apačioje.

Trečia žinia turėtų priversti suklusti svajojančius „Fink” pamatyti gyvai… Taigi, jeigu stovite – atsisėskite, nes…”Fink” sugrįžta į VARŠUVĄ! Pavasarį surengę nuostabų pasirodymą mažesnėje šio miesto salėje (Buvome! Matėme! Neatsigauname iki šiol!), kolektyvas grįžta į kaimyninės šalies sostinę pasirodyti kur kas didesnėje arenoje. Šįkart ‘finkai’ gros STODOLOS koncertų salėje (kuri muzikos mylėtojams iš Lietuvos yra tikrai neblogai pažįstama).  Grupės pasirodymas numatytas LAPKRIČIO 15 DIENĄ, o bilietai į jį tekainuoja nuo 77 zlotų (tai kiek mažiau nei 70 litų).

Bilietus jau dabar galite įsigyti ČIA.

manoMUZIKOS nuomone, tai yra koncertas, kurio praleisti tiesiog negalima, todėl atsakingai sakome, kad jau turėdami bilietus kišenėje velniškai laukiame lapkričio 15 dienos!

Taigi, tokios tos geros trigubos žinios iš „Fink” stovyklos. Kaip ir žadėjome (aukščiau), dalinamės grupės pasirodymo Vengrijos festivalyje „Sziget” video akimirkomis ir labai tikimės visus kolektyvo gerbėjus sutikti „Fink” koncerte Varšuvoje lapkričio 15 dieną.

„Sort Of Revolution”

„Blueberry Pancakes”

„Berlin Sunrise”

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *