LT: mmpsuf – Tracks

Lietuviškos indie muzikos pasaulyje itin pastebimas ir produktyvus duetas „mmpsuf“ vakar vakare netikėtai pasidalino visiškai naujos dainos vaizdo klipu. Tai dar ne daug kam girdėto kūrinio „Tracks“ ekranizacija.

Apie naująjį singlą „Tracks“ informacijos beveik nėra. Tačiau portalui manoMUZIKA.lt pavyko pasikalbėti su dueto vokaliste Egle Sirvydyte, kuri šį kartą buvo itin lakoniška ir paslaptinga: „Taip, tai naujas singlas, kuriuo labai džiaugiamės. Šiuo metu „mmpsuf“ ruošia naują koncertinę programą kurią pristatys artimiausiu metu. Tai tiek…“. Paklausta, ar šis singlas – tai būsimo naujo albumo pranašas, Eglė atsakė, jog apie naują albumą kalbėti dar anksti, tačiau tokios galimybės kategoriškai nepaneigė.

Vaizdo klipą „Tracks“ režisavo patys dueto nariai Aivaras Ruzgas ir Eglė Sirvydytė. Jiems talkino operatorius Vytautas Kumža ir garso specialistas Alius Bareckas.

Primename, jog „mmpsuf“ yra išleidę du albumus. Paskutinis jų, pavadinimu „Retina“, dienos šviesą išvydo šių metų vasarį ir sulaukė daug itin teigiamų vertinimų ne tik Lietuvoje.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *