Trumpa MUZIKINĖ pasaka

Pirmasis mano įrašas blog’e, žinoma, negali būti nesusijęs su MUZIKA. Geriausia draugė, klausytoja, paguoda, mano atspindys ir mano gyvenimas. Sunku žodžiais nusakyti ar apibūdinti tą ryšį, kuris mus sieja, jausmus, kuriuos aš jaučiu ir MUZIKOS teikiamą reikšmę mano gyvenimui..

Su Jumis, tokiais pačiais MUZIKOS mylėtojais, tiesiog negaliu nepasidalinti savo MUZIKINE pasaka, kuri šią saulėtą dieną, mažais žingsneliais mane pasitiko, apgaubė savo šiltomis rankomis ir visą vakarą nenorėjo paleisti. Kad geriau viską suprastumėte, visų pirma siūlau įsijungti šį video:

Taigi, įsivaizduokite save lėtais žingsniais, šiltą, saulės nušviestą ir labai gražią dieną einančius Gedimino prospektu, Vilniuje. Artėjant Katedros link muzikos grotuvas atsitiktinai Jums parenka Efterklang – „Cutting Ice To Snow“  kūrinį, labai tinkantį visai bendrai aplinkai ir vyraujančiai atmosferai. Įsivaizduokite mano nustebimą, kai atsivėrus Katedros aikštei ir skambant šiai nuostabiai melodijai, tolumoje pamatau iš pasakos nužengusius nykštukus. Taip taip, tuos pačius nykštukus iš gyvo „Efterklang“ koncerto! Na, gerai, sutinku, gal ir ne tuos pačius, lietuviškus, bet vis tiek, nykštukus iš pasakos! Atrodo, tarsi MUZIKA nusprendė su manimi pažaisti:)

Išvydusi šį vaizdą akimirkai sustingau ir negalėjau atsitokėti.. Visą tolimesnį kelią nuo veido nedingo šypsena. Argi nenuostabu, kai MUZIKA nužengia iš Tavo pasąmonės ir sukuria savo atspindį realiame gyvenime?

Nenoriu manyti, kad tai tiesiog gražus sutapimas. Man tai yra MUZIKINĖS pasakos išsipildymas, kuri gražiausiomis spalvomis nuspalvino viską aplinkui ir suteikė galimybę patirti mažą MUZIKINĮ stebuklą..

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *