Gruodžio 2 dieną kultūros bare „Kablys” koncertuos dreamwave atstovas „Slow Magic”

Vilniuje esantis kultūros baras „Kablys” maždaug prieš mėnesį Lietuvos publikai surengė beats ir chillwave atsovų „Giraffe” ir „XXYYXX” pasirodymą, o šiandien jau kviečia į kito kylančio elektroninės dreamwave muzikos atstovo (arba atstovės) – „Slow Magic” koncertą.

Slow Magic” bus antrasis kultūros baro „Kablys” renginių ciklo „High Days & Holidays” pasirodymas. Renginių ciklo organizatoriai siekia Lietuvos publikai pristatyti naujosios elektroninės muzikos atlikėjus jiems esant pasaulinio susidomėjimo viršūnėje. „Slow Magic” yra paslaptingas atlikėjas (arba atlikėja), kurio tikrasis „identitetas” yra kruopščiai paslėpti interneto tyruose, tačiau, kaip teigia renginio organizatoriai – kylančios žvaigždės „sukirpimas” kelia asociacijų su Islandija. Atlikėjas/a skatina klausytojus save laikyti įsivaizduojamu draugu, o visi, kas stebėjo ar kalbino Slow Magic, sutartinai saugo paslaptį.

Atlikėjo kuriamos muzikos žanrą galima apibūdinti kaip imaginary pop ir chillwave samplaiką, nors, matyt, patogioausia jį/ją vadinti dreamwave muzikos atstovu. Tiesa, pats atlikėjas/a vengia kategoriško skirstymo.”Slow Magic” savo muzika bando išreikšti meilę grožiui, pagal kurį galima ir šokti. Tai geros savijautos muzika, laiminanti klausytojus sintezatorių vingiais  ir lengvai hipnotizuojanti švelniais ritmais. Muzika kvėpuoja beveik be vokalų, suteikia laisvę svajoti ir kartais net norą dainuoti. Tai sudėtinga apibūdinti, bet itin lengva išgyventi.

Tai pirmas „Slow Magic” turas Europoje, tad vieni pirmųjų turime progą pamatyti šį/ią atlikėją būtent tada, kada jis/ji yra susidomėjimo viršūnėje.

Komentaras apie “Gruodžio 2 dieną kultūros bare „Kablys” koncertuos dreamwave atstovas „Slow Magic”

  1. Almantė says:

    Per mano gimtadienį 😉

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *