manoMUZIKA.lt jums dovanoja: „mm… Christmas Eve“

 

Kai visas likęs pasaulis skaičiuoja paskutines savo egzistencijos akimirkas ir su nerimu laukia paskutiniosios – gruodžio 21 dienos, manoMUZIKA.lt galanda kirvius pirmąjai postapokaliptinei dienai.  Gruodžio 22-ąją mes, kaip tas įžymusis feniksas, kelsimės iš pelenų ir pradėsime NAUJĄ pasaulį su (šį kartą nepabijosime šio žodžio) TIKRAI GERA muzika.

Gruodžio 22 dieną visus manoMUZIKA.lt lankytojus ir jų draugus bei pažįstamus kviečiame į išskirtinį, „postapokaliptinį“, „prieškalėdinį“ muzikinį reginį, kurio metu it kokie žalčiai ir gyvatės viliosime muzikinę „naujojo pasaulio“ Ievą. Visus kviečiame į „mm… Christmas Eve“ vakarėlį, kuris vyks Vilniaus centre esančiame muzikos ir kokteilių bare „Soul Box“.

Vakarėlio metu gros beveik visas manoMUZIKA.lt kolektyvas  – tai yra kiekvieną dieną savo laisvas nuo darbo akimirkas „muzikinei misijai“ skiriantys In., U., S., L. ir ;D.

Skambės ne tik rinktiniai 2012 metų singlai, bet daug kūrinių, kuriuos padėsime atrasti „naujajame pasaulyje“. Išgirsite ne tik visą gėrį, kuriuo ištisus metus dalinomės su Jumis, bet ir dar niekur negirdėtus mūsų muzikinių dėžučių gilumoje „uždulkėjusius“ kūrinius, seniai nemačiusius dienos šviesos.

Tiesa, renginys bus visiškai nemokamas, o Jūs galėsite išskirtinai gurkšnoti „linksmonadą“ su muzikinę Ievą viliojančiais žalčiais ir gyvatėmis.

Todėl gruodžio 22 susitinkame neeiliniame, specialiai Jums skirtame manoMUZIKA.lt vakarėlyje „mm… Christmas Eve“ @ „Soul Box“. Šnektelėsime apie praeinančius, kilstelėsime už ateinančius ir dalinsimės muzika, kurios dėka pasaulis pasiruoš dar vienam naujam gyvenimui!

Jau netrukus pasidalinsime specialiu plakatu ir neleisime užmiršti apie šią muzikinę Kalėdinę dovaną.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *