Noelis Gallagheris įkalbėtų Šventą Petrą jį įleisti į rojų

 

Noel Galagher (nuotr. NME)

Noelio Gallagherio teigimu, Dievas yra grupės „Oasis“ gerbėjas.

Tokią ironišką savo nuomonę britas išdėstė leidino „The Sun“ žurnalistui, paklausus kaip jis sugebės Šventą Petrą įtikinti po mirties jį pro vartus įleisti į rojų.

„Prie vartų aš Petro paklausčiau: ar girdėjai mūsų dainą „Don‘t Look Back In Anger“? Ir jis atsakytų „Be abejo“.  Tada aš jam pasakyčiau: Klausyk, čia juk aš, įleisk mane į rojų. Sugrosiu tau dainą.  Taip, aš esu savo gyvenime šiek tiek pavogęs. Taip, aš suvartojau nemažai narkotikų, bet iš esmės su manimi viskas gerai“ – tokį atsakymą grupės tėkštelėjo „Oasis“ siela.

Portalas NME.COM taip pat informuoja, kad bliūkšta kultinės britpopo grupės „Oasis“ gerbėjų lūkesčiai pamatyti kolektyvą ir vėl kartu. Noelis pabrėžė, kad „Oasis“ atsikūrimas galimas tik vieninteliu atveju – t.y. jeigu grupės narių finansinė situacija dramatiškai pablogės.

„Jeigu aš arba Liamas sunkiai sudursime galą su galu – teoriškai „Oasis“ gal ir galėtų atsikurti. Tačiau nelabai įsivaizduoju, kad tai taptų realybę“ – svarstydamas apie kultinės grupės atsikūrimą sakė Noelis Gallagheris.

Apačioje – „Don‘t Look Back In Anger“ – kūrinys, kuris, pasak Noelio, atvertu jam rojaus vartus.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *