Laimėkite kvietimus į „Gerai Gerai & Miss Sheep” koncertą!

„Jei muzika tyliai gyvena jumyse – nežadinkite jos paskubomis. Kai ateis laikas, ji pati pabus, garsiai pasibels pranešdama apie savo būtį ir išsikleis spalvingiausiomis gamomis”, – taip sako beveik dvejus metus kartu kuriantis elektroninės muzikos duetas „Gerai Gerai & Miss Sheep” ir jau šį šeštadienį kviečia į koncertą sostinės klube „Tamsta”!

„Pastarąjį pusmetį dažniau galvojome apie šou televizijoje elementus, o ne apie klubų ar koncertų salių scenas. Tačiau tikimės, kad mūsų gerbėjai dėl to neįsižeidė ir tikrai norės pasimatyti gyvai bet kuriuo jiems patogiu metu”, – sako duetas „Gerai Gerai & Miss Sheep”. Prie grupės scenoje prisijungs ištikimas bičiulis būgnininkas Sergejus Makidonas, o akį traukiančiais vaizdais pamalonins dar ištikimesnis vizualizacijų meistras Nulis Vaizdo, dar žinomas Aliaus Petraškos vardu.

Norite pabėgti nuo žiemos šalčio, pasisemti šilumos ir užsikrėsti pavasariška nuotaika? ManoMUZIKA.lt kartu su „Gerai Gerai & Miss Sheep” skelbia konkursą ir kviečia laimėti kvietimą į koncertą (dviems asmenims), kuris jau šį šeštadienį (vasario 9 d.) vyks sostinės klube „Tamsta”, A.Strazdelio g. 1.

Kaip laimėti? Nuo šiandien (vasario 8 d.) 9:00 iki 15:00 valandos kviečiame peržiūrėti „Gerai Gerai & Miss Sheep” specialiai manoMUZIKA.lt portalui sukurtą puslapio viršuje esantį filmuką, kuriame bus paslėptas slaptažodis. Teisingą atsakymą įrašykite po šia žinia arba mūsų „Facebook” profilyje ir laukite burtu keliu išrinkto laimėtojo, kuriam ir atsivers „Tamsta” durys.

„Gerai Gerai & Miss Sheep” (nuotr. iš grupės archyvo)

O jei atsitiko taip, kad šį šeštadienį nuvykti į šio puikaus kolektyvo koncertą negalite, siūlome nenusiminti, nes kaip jau skelbėme anksčiau, paskutinį žiemos šeštadienį – vasario 23 d. Vilniaus klube „Studio9” manoMUZIKOS dviejų metų gimtadienio šventė!  

Pavasariui vejant žiemą, galėsite išvysti ne tik šią puikią, spalvingą, kritikų nuomone didžiule muzikos perspektyva kvėpuojančią muzikos porą, bet ir ne kartą manoMUZIKA.lt liaupsintą, šiais metais lietuviškų apdovanojimų scenoje dar labiau sužibėjusį Marką Palubenką ir elektroninės muzikos pažibą „96Wrld”. Per dvejus metus sukaupta, aprašyta, mus iki sielos gelmių džiuginusia muzika dalinsimės ir mes, manoMUZIKA.lt kūrėjai. Pažadame Jums dozę geros nuotaikos, šypsenų, energijos ir aišku MUZIKOS! Norime pasidžiaugti, kad skaitote, klausote, rašote ir esate kartu. Juk be Jūsų nebūtų mūsų! Ši MUZIKOS šventė skirta Jums!

Labai Jūsų laukiame ir primename, kad pirmuosius bilietus už simbolinę kainą galite įsigyti „TIKETOJE” (spauskite ant nuorodos). Siūlome paskubėti, nes artimiausiu metu bilietai BRANGS.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *