manoMUZIKA.lt gimtadienyje – paskutinis istorijoje „Gerai Gerai & Miss Sheep” koncertas

Gerai Gerai & Miss Sheep

Šiandien muzikos pasaulį sukrėtė netikėta žinia apie grupės „Gerai Gerai & Miss Sheep”  išsiskyrimą. Visiškai nesigilindami į šio fakto priežastis galime  drąsiai prisipažinti, jog manoMUZIKAI  „Gerai Gerai” ir panelės Avies duetas buvo tapęs vienu didžiausiu Lietuvos muzikos padangės šviesuliu. Todėl žinia buvo ne tik netikėta, bet ir itin liūdna…

Ir visgi, lenkiame žemyn galvas ir didžiuojamės jais, mat „Gerai Gerai & Miss Sheep” laikosi savo duoto žodžio. Nepaisant to, kad manoMUZIKOS gimtadienio šventės išvakarėse grupė paskelbė apie savo egzistencijos pabaigą, mūsų portalo gimtadienyje jau šį šeštadienį klube „Studio 9” vilniečių duetas savo pasirodymą visgi surengs. Simboliška, tačiau būtent čia koncerte apsilankiusieji žmonės Dovilės Filimanavičiūtės ir Viliaus Tamošaičio – Gerai Gerai duetą galės išvysti paskutinį kartą.

Daugiau informacijos apie manoMUZIKOS antrąjį gimtadienį – ČIA.

Bilietų dar yra ir jie vis dar pasiutiškai pigūs. Bilietus galite įsigyti ČIA.

Netrukus pateiksime dar vieną su gimtadieniu susijusią puikią naujieną.

2 Komentarai apie “manoMUZIKA.lt gimtadienyje – paskutinis istorijoje „Gerai Gerai & Miss Sheep” koncertas

  1. =G= says:

    Tikiuosi, kad čia jaunuolis suprato, kad vokalistė ne itin tinkama elektronikai. Labai jau nuobodžiai skambėdavo tas vaikų darželio auklėtojos tipo balsas. Su teiginiu, jog jie yra/buvo vieni didžiausių Lietuvos muzikos padangės šviesulių, galima sutikti tik su viena sąlyga – nebent nuolat klausaisi ZipFM.

    Tuo tarpu GeraiGerai (be panelės) mane maloniai nustebino, kai išgirdau jį vieną apšildant Jimį Tenorą.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *