Paskutinį žiemos šeštadienį – manoMUZIKA.lt gimtadienio šventė

Portalas manoMUZIKA.lt, mėtytas, vėtytas ir per savo gyvavimo laiką, regis, atradęs tvirtą vietą po lietinga lietuviška saule, turi visai neprastų žinių. Viena vertus, tos žinios glosto mūsų savimeilę, kita vertus, jos įpareigoja dar labiau stengtis, nesustoti ir judėti pirmyn…

Taigi, ilgai žodžio į vatą tikrai nevyniosime ir sakysime Jums tiesiai šviesiai: MUMS JAU DVEJI!!!

Žvarbų 2011 metų vasarį gimėme ir šildėmės spalvotuose šliaužtinukuose. Tuo tarpu šiandien bandome lįsti į džinsus ir, nepaleisdami iš rankų iPodų, žengiame į trečiuosius metus.

Ir nors mūsuose nusistovėjo nuomonė, kad liaudies išmintis tapo nebemadinga, manoMUZIKA su tuo tikrai nesutinka ir liaudies išmintį pritaiko šiandienai: BE JŪSŲ NEBŪTŲ IR MŪSŲ. Be Jūsų „laikų” feisbuke, be Jūsų komentarų, kritikos, meilės ir neapykantos, be Jūsų įžvalgų, minčių ir, kas svarbiausia, MEILĖS MUZIKAI manoMUZIKA.lt tikrai nebūtų išgyvenusi iki antro gimtadienio. Todėl gimtadienis yra tam, kad tortą valgytumėme, viskį gertumėme ir pagal muziką  į taktą linguotumėme KARTU.

Taigi, vasario 23 dieną Vilniaus klube „Studio 9” – manoMUZIKOS dvejų metų gimtadienis!!! Ant scenos gros ir muziką į visus kraštus dalins dievą lietuje prikėlęs Markas Palubenka ir tapatumą mūsų muzikos rinkoje atradusi grupė „Gerai Gerai & Miss Sheep”. Iš karto po jų prie pulto stos Lietuvos elektroninės muzikos pažiba „96Wrld”. Bus ir tortas. Ir žvakutės. Ir, žinoma, per dvejus metus sukaupta, aprašyta, apverkta ir išpuoselėta Jūsų pamėgta muzika. Trumpam prie pulto stos ir manoMUZIKOS kūrėjai, autoriai ir rašytojai.

Žodžiu, bus linksma, pozityvu ir, žinoma, MUZIKALU.

Pirmuosius bilietus, už labai simbolinę kainą galite įsigyti ČIA.  Jau greitai bilietai BRANGS.

Taigi, vasario 23 dieną, šeštadienį, susitikime, šnektelkime ir atšvęskime manoMUZIKAI tikrai svarbią dieną.

Labai Jūsų laukiame…

manoMUZIKA.lt kolektyvas

Bilietus į renginį galite įsigyti TIKETOJE (spauskite ant nuorodos).

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *