Wolf Alice

Wolf Alice” yra indie roko grupė iš Londono. Šis projektas prasidėjo kaip draugų Ellie Rowsell ir Joff Oddie duetas, kuriame skambėjo indie folk ir elektroninės muzikos kokteilis. Vis dėlto šis skambesys didelio pasisekimo tarp muzikos fanų ir žurnalistų neturėjo, todėl atsiradus progai duetas nusprendė pasikviesti bosistą Theo Ellis ir būgnininką Joel Amey. Tokios sudėties ši ketveriukė kol kas egzistuoja tik kelis mėnesius, tačiau po truputį jie pradeda ryškinti ir šlifuoti savo skambesį, kuriame pradeda dominuoti garsios gitaros, būgnai ir Ellie vokalas. Atrodytų, jog toks derinys nėra labai jau išskirtinis, tačiau grupė, o ypač jos lyderė – Ellie, spinduliuoja pasitikėjimu savimi, kuris tikrai geba sužavėti klausytoją. Todėl nenuostabu, jog su dainos „Leaving You” išleidimu ši grupė patraukė dalies muzikos gerbėjų dėmesį.

Būtent dainoje „White Leather”, kurioje gitaros yra šiek pritildomos, atsiskleidžia žavus, užtikrintas ir hipnotizuojantis Ellie vokalas, kuris nors ir nėra techniškai tobulas, tačiau nestokoja įtaigumo ir stiprumo. Kitos grupės galėtų pasimokyti iš „Wolf Alice„, kaip reikia švelniai ir be trukdžių pereiti iš greitesnės dainos dalies į lėtesnę, ir atvirkščiai. Jeigu muzikos gerbėjai yra išsiilgę grupių, kurių pagrindinė varomoji jėga yra gitaros, tai kodėl šios spragos negali užpildyti „Wolf Alice„? Mes manome, kad šis projektais tai tikrai gali padaryti su kaupu.

Artimiausias „Wolf Alice” dienotvarkėje numatytas įvykis – vasario 11 dieną išleidžiamas singlas „Fluffy”, kuriame taip pat skambės ir daina „White Leather”. Po to seks tolimesnis dainų įrašinėjimas ir tikėkimės, jog dar šiais metais, šis projektas nudžiugins mus visus savo debiutiniu albumu, o iki tol mes ir toliau jus informuosime apie šios grupės progresą.

Wolf Alice ( nuotrauka iš grupės archyvo)

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *