Perklausykite elektronikos ritmų kūrėjo Esta albumą

Ritmų meistras Esta Francis iš San Diego (Kalifornija, JAV), scenoje kuriantis trumpiniu Esta, šią savaitę pristatė pirmąjį singlą iš naujausio įrašo – skaitmeninio albumo „Gradient“.

Šiandien siūlome perklausyti visą Esta darbą, išleistą įrašų kompanijoje „Soulection“ ir oficialiai dienos šviesą išvydusį vakar.

„Esta muzikoje jaučiama neginčijama dabartis, kurią išgirdę neabejotinai norėsite dar. „Gradient“ neša garso barjerus, gebančius skleisti gerai subalansuotatus garsus, apimančius tiek soul, tiek ateities bosais paremtas vibracijas. Tai tik vienas iš daugelio Esta įrašų, kuriuos išleis „Soulection“. Šis žmogus čia yra tam, kad pakeistų ateities garsus“ – taip apie amerikiečio kūrybą atsiliepia įrašų kompanija.

„Gradient” yra nedidelė ritmų kompiliacija, kurią aš sudėjau šiame keistame mano pereinamame kūrybos laikotarpyje. Tai aš, bandantis atrasti ir apibrėžti savo garsą. Norėjau parodyti visų mano kūrinių visapusiškumą ir universalumą, tačiau drauge išlaikyti vienybę per ritmą“ – antrina pats Esta.

Esta (nuotr. iš oficialaus atlikėjo Facebook puslapio)

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *