Portalas manoMUZIKA.lt pristato: EFTERKLANG – The Ghost Of Piramida @ Soul Box

Internetinis kokybišką skambesį propaguojantis portalas manoMUZIKA.lt drauge su kokteilių baru „Soul Box“ šį penktadienį, t.y. kovo 29 dieną, pristato išskirtinę danų muzikinio ir vaizdinio šedevro „The Ghost Of Piramida“ transliaciją.

Filmo ištakos – tai danų muzikinio pasididžiavimo – indie rock kolektyvo „Efterklang“ 2012 metais išleistas ketvirtasis studijinis albumą „Piramida“ (4AD), kuris buvo įrašytas šiaurietiškos gamtos galybės ir grožio apsuptyje, apleistame kalnakasybos miestelyje Piramida, esančiame Šiaurės Rusijoje. Kartu su naujuoju įrašu  „Efterklang“ tuo pat metu kūrė ir filmą, kuris skirtas ne tik atskleisti grupės kūrybinį procesą ir albumo muzikines subtilybes, bet ir Šiaurės Rusijos gamtos grožį.

„The Ghost Of Piramida“ – tai filmas apie muzikinių garsų medžioklę negyvenamuose plotuose ir apleistuose pastatuose. Filmo pasakotojas – vietinis tų kraštų gyventojas Aleksandras, filmo metu prisimena miestelio ir šachtų aukso amžių, kada ten viręs gal net kiek idiliškas gyvenimas labai skyrėsi nuo brutalaus pasaulio pietinėje šalies dalyje. Filmą kūrė danų režisierius Andreas Koefoed.

Beje, neįtikėtina, tačiau kūrybos proceso metu visą filmavimo komandą saugojo profesionali apsauga nuo baltųjų meškų!

Filmo premjera įvyko 2012 metų lapkritį Amsterdame, didžiausiame pasaulio dokumentinių filmų festivalyje „IDFA“, kur jis buvo pripažintas vienu geriausių metų muzikinių filmų. Nuo tada „The Ghost Of Piramida”  keliauja po visą pasaulį ir pagaliau, manoMUZIKA.lt pastangomis, pasieks Lietuvą!

Kviečiame visus, norinčius pamaloninti savo ausis ir akis, drauge jaukiai įsitaisyti „Soul Box“, kovo 29 dieną, nuo 21:30 val.  Na, o po filmo – skandinavišką ir kitokią muziką vartosime iki ryto! Pilstys – manoMUZIKA.lt kolektyvas.

Įėjimas: free.

Prisijunk prie renginio ir pranešk draugams ČIA!

_______________________________________________

Filmą režisavo Andreas Koefoed
Muzika: Efterklang
Trukmė: 57 minutės
Kalba: danų, anglų, rusų
Subtitrai: anglų

Filmo „The Ghost Of Piramida“ pristatomasis plakatas

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *