Bon Iver lyderio Justino Vernono grupė Volcano Choir grįžta su nauju albumu!

Volcano Choir (nuotr. Cameron Wittig)

Volcano Choir„- tai dar vienas itin įdomus grupės „Bon Iver” lyderio Justino Vernono projektas. Šiame projekte Viskonsino talentas sumetė skudurus su grupe „Collection Of Colonies of Bees” ir pasauliui dovanojo itin išraiškingą post-roko ir elektroninės muzikos kokteilį.

Savo debiutinį albumą „Unmap” kolektyvas „Volcano Choir” išleido dar 2009 metais. Kadangi nei Justino Vernono, nei grupės „Bon Iver” žvaigždė tais metais dar nežibėjo, debiutinis įrašas taip ir nepasiekė daugelio melomanų kolekcijų. Šįkart situacija turėtų būti gerokai įdomesnė – pelniusi milijonus simpatijų visame pasaulyje Vernono muzika traukia it magnetas, o kiekvienas jo kūrybos vaisius sulalukia didžiulio susidomėjimo.

Taigi, manoMUZIKA turi LABAI gerų žinių: VOLCANO CHOIR GRĮŽTA!!! Grįžta su nauja kūryba, nauju polėkiu ir, žinoma nauju albumu. Antras studijinis grupės įrašas, kuris vadinsis „Repave”, dienos šviesą išvys šių metų rugsėjį.  Plokštelė neabejotinai įtraukiama ir į šių metų manoMUZIKOS „wishlistą”…

Vakar vakare „Volcano Choir” pasidalino pirmu albumo reklaminiu klipuku. Jame – šiek tiek vaizdų iš grupės gyvenimo ir, žinoma, nauja muzika su viską vainikuojančiu „Bon Iver” lyderio vokalu. Ar ši daina pateks į „Repave” galime tik spėlioti, tačiau bet kuriuo atveju, būdami didžiuliai Vernono talento gerbėjai, jau dabar pradedame laukti rugsėjo.

Kaip ir galima buvo tikėtis, „Repave” išleis leidybinė kompanija „Jagjaguwar” (šis leiblas išleido ir debiutinį grupės įrašą „Unmap”).

Albumo „treileris” ir nauja muzika – apačioje. Įspėjame: muzika taip įtraukia, kad „sukame” ją jau n-tąjį kartą ir negalime nustoti klausytis…

Beje, negirdėjusiems šios grupės tikrai rekomenduojame perklausyti ir debiutinį „Vocano Choir” diską „Unmap”, kuriame be netikėtos ir naujos kūrybos rasite ir kultinės „Bon Iver” dainos „Woods” neįtikėtinai įdomią interpretaciją.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *