Editors koncerte Vilniuje – didžiausia „Lofto” istorijoje scena

Editor (nuotr. grupės archyvo)

Iki britų roko grupės „Editors“ koncerto menų fabrike „Loftas” likus kiek mažiau nei dviems savaitėms, renginio organizatoriai jau pluša prie parengiamųjų darbų. Labai atsakingai savo koncertams besirengiantis Tomo Smitho  kolektyvas jau yra pateikęs techninių reikalavimų (tech. rider – L.Z) sąrašą, kuriuos būtina įgyvendinti tam, kad koncertas mūsų šalyje tikrai įvyktų.

„Galiu visai atvirai pasakyti, kad „Editors” dar kartą patvirtino savo, kaip kokybiškos muzikos atstovų, vardą. Reikalavimų sąraše nėra nieko neįprasto, kas galėtų ypatingai nustebinti žiniasklaidą ar sensacijų ištroškusius žmones. Visą įmanomą dėmesį grupė skiria garso kokybei, scenos apšvietimui ir kitom techninėms sąlygoms, kurias būtina įgyvendinti tam, kad koncertas būtų kokybiškas”, – sakė koncerto organizatorius Viktoras Vee Diawara.

Tiesa, muzikantas, prodiuseris ir renginių organizatorius Vee pridūrė, kad be išskirtinai kokybiško garso spalio 2 dieną „Editors” koncerte apsilankę melomanai išvys ir pačią didžiausią „Lofto” istorijoje sceną.  Pasak Viktoro, tokios scenos „Lofto” lankytojams dar neteko matyti ir, ko gero, greičiausiu metu neteks.

Savo naujausią albumą „The Weight Of Your Love” šiuo metu aktyviai pristatinėjanti grupė „Editors” į Lietuvą atvažiuos iš Rygos. Kita stotelė, pasibaigus koncertui Lietuvos sostinėje, britų rokerių maršrute yra numatyta Poznanės mieste Lenkijoje.

Į išskirtinį „Editors” pasirodymą Vilniuje bilietai sparčiai tirpsta. Jų likučių galite ieškoti ČIA.

Akimirka iš grupės repeticijos (nuotr, grupės archyvo)

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *