Majical Cloudz – Savage

Šiais metais labai maloniai su savo albumu „Impersonator” nustebinęs duetas „Majical Cloudz” dalinasi naujausia savo daina „Savage”.  Šį kūrinį jie jau atlikdavo savo gyvų pasirodymų metu, tačiau dabar galime išgirsti ir oficialią, studijinę versiją.

Štai ką apie kūrinį pasakoja dueto narys Devonas Welshas:
„„Savages“ gyvuose pasirodymuose grojome tikrai dažnai 2013-aisiais. Daug žmonių manęs klausė „Tumblr“ arba „Twitter“, kaip ši daina vadinasi ir kada ji bus išleista – taigi, pristatome ją!
Manau, kad yra svarbu neišsiplečiant truputį papasakoti apie šį kūrinį. Daina buvo parašyta apie tam tikras aplinkybes, patirtį, kurią turėjo su Mattu įrašymo metu, tačiau, galų gale, tai, apie ką yra „Savages“, yra mažiau svarbu nei tai, kuo ji tampa ir ką reiškia jums kūrinio besiklausant. Neturiu tikslo per daug gilintis į detales, todėl to ir nedarysiu.
„Savages“ yra apie draugystę, jos paslaptis, įspūdžių akimirkas ir kaip visam tam poveikį daro narkotikai. Tai apie besikeičiančių santykių ir juos lydinčių emocijų paleidimą.
Pradžioje daina buvo labiau minimali – tik pianino ir boso linijos. Ją grojant kūrinys šiek tiek išsivystė, Mattas pridėjo aido efektų ir eksperimentavo su kitomis galimybėmis, kad „Savages“ įgautų daugiau dinamikos.
Džiaugiamės galėdami ją išleisti! Buvo tikrai smagu ją groti pastaraisiais metais.“

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *