Dirty Goods pasirodymą Lofte šeštadienį apšildys talentingasis Ba.

Nuotr. grupės archyvo

Šeštadienį po Anties koncerto į menų fabriką „Loftas” sugrįžta velsiečiai „Dirty Goods„. Du kartus mūsų šalyje jau koncertavę britai nekantrauja dar kartą susitikti su Lietuvos publika, todėl pasirodys išskirtinėje sesijoje „Bushmills Live”.

Šiandien paaiškėjo, kad kūrybingus Jungtinės Karalystės jaunuolius apšildys šiemet mūsų šalies muzikos scenoje sužibęs projektas „Ba.”

„Šiuo metu ruošiu savo naują albumą, kurį žadu išleisti ateinantį pavasarį. Turiu daug darbų, tačiau nežiūrint į tai visiškai nedvejojau gavęs pasiūlymą apšildyti „Dirty Goods”. Tai buvo vienas stipriausių kolektyvų šių metų „Loftas Feste”, todėl net  neabejoju, kad šeštadienį vilniečių ir sostinės svečių laukia puikus vakaras”, – apie poryt įvyksiantį koncertą kalbėjo „Ba.”.

Beje, tiems, kas dar nespėjo nusipirkti bilietų į „Dirty Goods” koncertą, manoMUZIKA primena: bilietai tekainuoja 10 litų, todėl paskubėkite! Na o tie, kas šeštadienį „Lofte” klausysis „Anties” naujojo disko „Baisiai džiugu!” pristatymo, britų ir Ba. pasirodymą galės stebėti nemokamai.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *