FKA Twigs

Užbaigti 2013-uosius ir ramiai miegoti Jūsų ausims tinkamai nepristačius „FKA Twigs“ tiesiog negalėjome – didelė šių metų atradimo džiaugsmo dalis tikrai priklauso Jungtinėje Karalystėje gyvenančiai ir šį rudenį antrąjį mini albumą „EP2“ išleidusiai 25-erių Tahliah Barnett.

Septyniolikmetė jamaikos ir ispanų kilmės Tahliah iš Gloucestershire kaimo į Londoną pabėgo, nes siekė šokėjos karjeros. 2010-aisiais ji nusifilmavo Jessie J video, po metų – „BBC Comedy“ pasirodyme, o 2012 metais pateko ant „i-D magazine“ žurnalo viršelio.

Tiesa, talentinga mergina labai greitai suprato, jog didesnę dalį jos širdies užima vokalas ir muzikos kūrimas, todėl nors šokis liko jos gyvenimo užsiėmimu iki šiol, Tahliah ėmė savo ateitį sieti su „FKA Twigs“.

Paklausta, ar atlikėja jau jaučiasi esanti Londono meno bendruomenės dalimi, Tahliah atsako: „Ne. Jeigu visiškai atvirai, tai net nenumanau, kas vyksta (juokiasi). Aš tylus žmogus. Savaitės bėgyje esu labai paprasta. Keliuosi ryte, einu į baletą, grįžtu, kartais kuriu ritmus. Šiais metais daug laiko praleidau studijoje. Kai tik pasirodo naujas atlikėjas, visi labai susidomi, nori gauti interviu, aprašyti viename ar kitame žurnale, bet aš nenoriu, kad mane blaškytų. Rašau muziką jau beveik 10 metų ir noriu tai ramiai tęsti studijoje kiekvieną savaitę.“

„Džiaugiuosi, kad mano darbas kalba pats už save ir žmonės pirmiausiai mato mane kaip muzikos atstovę, – apie „i-D“ žurnalo viršelio nuotrauką ir mados pasaulį komentuoja atlikėja,- su „Young Turks“ bei „XL“ [įrašų kompanijos – aut. past.] muzika visuomet yra pirmoje vietoje, kitaip ir būti negali. Bet neneigiu, jog ir kitos veiklos džiugina. Mokykloje niekada nebuvau gražuoliukė. Esu smulki ir maišytos kilmės, užaugau baltųjų aplinkoje, visuomet buvau atsiskyrėlė ir šiek tiek keista – norėjau būti baleto šokėja, lankiau operinio dainavimo pamokas. Taigi, atsidurti ant žurnalo viršelio yra tikrai smagu, tačiau pagrindinė priežastis, dėl kurios gyvenu Londone, yra muzikos kūryba. Neįsivaizduoju savęs darant nieko kito.“

Belieka sulaukti debiutinio pilno studijinio atlikėjos įrašo ir toliau sekti naujienas iš originaliosios „FKA Twigs“.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *