manoMUZIKAI TREJI : gimtadienis LOFTE su When Saints Go Machine

Nuotr. grupės archyvo

Kai manoMUZIKOS pirminė idėja tapo kūnu, mes buvome laimingi. Kasmet šis kūnas augo ir kurdavo vis ambicingesnius planus. Ambicijos ir svajonės mus iki šiol veda į priekį ir leidžia kvėpuoti. Leidžia išlikti. Todėl žengdami į ketvirtuosius savo egzistencijos metus, mes ir vėl kuriame ambicija ir svajone pagrįstas idėjas, nes viskas, ką daro manoMUZIKA yra muzikai, muzikoje ir  muzikos vardan.

Šiandien turime progą džiaugtis: viena iš pagrindinių muzikiniu svajonių, panašu, tampa kūnu.

Niekada neslėpėme meilės Skandinavijai ir šio regiono muzikinei rinkai. Ne kartą rašydami ar gerdami arbatą pasvajodavome apie tai, kaip puiku būtų Lietuvoje surengti koncertą (ar jų ciklą), kuriame (kuriuose) Šiaurės šalių muziką reprezentuotų mums itin imponuojantys kolektyvai. Labai nudžiugome, kai pasirodė nuostabi renginių sesija „Norden Wave”, kuri mūsų šalį papuošė puikia Skandinavijos muzikos banga. Tačiau laukėme, laukėme ir …. nesulaukėme to, kas manoMUZIKOS pasąmonėje „kotiruojasi” aukščiausiame Skandinavijos „Geriausių iš Geriausių” trejetuke.

Todėl nusprendėme bandyti griebti jautį už ragų ir… jautis pasidavė. Ta ambicija ir svajonė bei troškimas Lietuvoje pamatyti „When Saints Go Machine” tapo realybe. Žinoma, už tai turime būti dėkingi geriems mūsų bičiuliams iš menų fabriko „Loftas„, nes be jų ši svajonė būtų dar labai toli nuo realybės. Todėl visos manoMUZIKOS vardu tariame Jums nuoširdų AČIŪ.

Taigi, po trumpos įžangos ir jautrių muzikai natų, mes sakome: TAIP. Į Lietuvą atvažiuoja super-danai „When Saints Go Machine”. Čia jie surengs VIENINTELĮ pasirodymą Baltijos šalyse, sugros visus savo didžiausius hitus ir iškėlę savo indie scenos vėliavą ištars lietuvišką „LABAS” visai LOFTE susirinkusiai publikai.

Trečiojo manoMUZIKOS gimtadienio metu ne tik klausysimės „When Saints Go Machine”, bet ir kelsime į viršų gero airiško viskio „Bushmills” stiklus, mat būtent „Bushmills” taip pat labai stipriai prisidėjo prie to, kad šis renginys taptų realybe.

Tad pasiimkite savo užrašų knygutes ir pasižymėkite KOVO 15 dieną. Tą vakarą skirkite puikiai skandinaviškai muzikai, kuri skambės ne kur kitur, o menų fabrike LOFTAS. Jeigu mylite muziką, vertinate ją ir norite jos – susitikime.

Bilietus į 3-iąjį manoMUZIKA.lt gimtadienį platina TICKETPRO. Bilietų kiekis sparčiai senka. Pigiausi bilietai jau išparduoti.

„When Saints Go Machine” apšildys „Beissoul & Einius”, „ba.” ir „Fingalick”.

P.S. Tiems, kas neskaitė mūsų interviu su šia puikia Danijos grupe – siūlome spausti ČIA.

2 Komentarai apie “manoMUZIKAI TREJI : gimtadienis LOFTE su When Saints Go Machine

  1. Laisvūnė says:

    šiuo metu prakeikiu visus užsienius, dėl kurių turėsiu praleist šitą koncertą..

  2. Vytautas says:

    buvau ju koncerte praeitu metu vasara skate parke, ju gimtajame mieste, geresnio pasirinkimo, sunku isivaizduoti!

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *