Ben Watt – Spring

Kai po 18 metų intensyvios kūrybos 2000- aisiais išsiskyrė duetas „Everything But The Girl„, nemaža dalis subtilios muzikos mylėtojų braukė ašaras. Jeigu sakytume, kad tai darė veltui – tikrai būtume neteisūs, mat buvome vieni iš tų „verkiančiųjų”. Bet kuriuo atveju, išiskirstęs Tracey Thorn ir Ben Watt duetas liko gerais bičiuliais, tik pasuko skirtingais muzikiniais keliais.

Nuo 2000- ųjų Tracey pasauliui padovanojo du savo puikius solinius diskus, tuo tarpu Benas gerokai daugiau laiko leido studijoje, miksuodamas ir kurdamas kitokią muziką. Tiesa, lygiai prieš 31 metus fenomenalusis muzikantas yra išleidęs savo solinį albumą…

Šiandien turime gerą progą švęsti. Po 31 metų galiausiai pasirodys antrasis solinis Ben Watt albumas. Diskas, kuris vadinsis „Hendra”, dienos šviesą išvys balandžio gale.

Vakar vėlai vakare (Lietuvos laiku) pasauliui buvo pristatytas vienas iš albume būsiančių kūrinių – bitliškos nuotaikos nestokojanti kompozicija „Spring”.

Beje, kad ir kaip bebūtų keista, šia daina pirmoji viešojoje erdvėje pasidalino ne kas kitas, o buvusi Beno kolegė legendinėje grupėje „Everything But The Girl”.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *