When Saints Go Machine – jau Lietuvoje! Pirmasis pageidavimas – mėsainiai ir saulė.

Šį vakarą trečiajame manoMUZIKOS gimtadienyje koncertuosianti Danijos elektro pop grupė „When Saints Go Machine“ ką tik atvyko į Lietuvą. Išlipę iš lėktuvo, vyrukus atskraidinusio tiesiai iš gimtosios Kopenhagos, grupės nariai iškart pasigedo…saulės.

„Kopenhagoje švietė saulė, o Lietuvoje – tikras ruduo. Tačiau jis tikrai nepamaišys geram koncertui, gerai nuotaikai ir tikrai muzikai”, – vienbalsiai juokavo pirmąkart mūsų šalyje besilankantys danai, šiandien surengsiantys savo pasirodymą menų fabrike „Loftas”.

Paklausti, ko labiausiai norėtų šią akimirką, „When Saints Go Machine” nariai taip pat buvo vieningi: „Valgyti. Geriausiai tiktų tikri sotūs lietuviški mėsainiai”.

Gerai nusiteikę ir šiaurietišku santūrumu visiškai nepasižymintys danai prisipažino nekantriai laukiantys koncerto mūsų šalyje. Netrukus „Lofte” repeticiją surengsianti grupė pabrėžė, jog vakare publikos laukia ne tik įprasta jų muzika, bet ir šis tas ypatingo. Tiesa, kas yra tas „šis tas ypatingo” nenorėjo atskleisti nei grupės vokalistas Nikolas, nei prieš keletą dienų manoMUZIKOS kalbintas kolektyvo klavišininkas Simonas.

Iki koncerto laukti liko nedaug – viso labo kelios valandos. Durys į menų fabriką „Loftas” atidaromos 21 valandą. Kartu su Danijos super grupe „When Saints Go Machine”  „Lofte” gros ir mūsų šalies muzikos talentai „Beissoul & Einius”, „Ba.” ir „Fingalick”.

Paskutinius likusius bilietus į koncertą galite įsigyti ČIA. Bilietų liko labai nedaug.

Iki susitikimo šįvakar! Bus muzikos, bus torto ir, ko gero, trys muzikalios žvakutės;)

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *