Festivalį „Satta” Vilniuje pristatys britų duetas „Mount Kimbie”

Birželio 12 dieną Vilniaus „Vasaros terasoje” vyks britų elektroninės muzikos dueto „Mount Kimbie” koncertas – muzikos festivalio „Satta” repeticija.

Tai bus jau antrasis „Mount Kimbie” pasirodymas Lietuvoje. Prieš pasiekdami didelį pasaulinį pripažinimą duetas dalyvavo viename iš ankstesnių „Satta Outside” festivalių.

Beje, praėjusiais metais pasirodęs „Mount Kimbie” albumas „Cold Spring Fault Less Youth” pateko net tik į manoMUZIKA.lt, bet ir daugelio pasaulio muzikos medijos kanalų topus.

Bilietus į „Mount Kimbie” pasirodymą galite įsigyti ČIA.

Šiais metais jau 8 kartą vyksiančiame festivalyje „Satta” koncertuos neeilinio ryškumo atlikėjai, tokie kaip britai „Kode9“ ir „King Midas Sound“,  taivaniečių kilmės lo-fi romantikas „Dirty Beaches„, septynių asmenų orkestras iš Lydso „Submotion Orchestra“ bei unikalios elektronikos kūrėjas „Forest Swords“.

Šiais metais Latvijoje esančiame Papės miestelyje vyksiančiame festivalyje be „Kode9“ ir „King Midas Sound“ pasirodys taivaniečių kilmės lo-fi romantikas „Dirty Beaches„, septynių asmenų orkestras iš Lydso „Submotion Orchestra“ bei unikalios elektronikos kūrėjas „Forest Swords“.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *