The Acid

Kai trys ambicingai talentingi muzikantai susėda prie vieno stalo ir atranda bendrą skambesio kalbą, užgimęs projektas yra tiesiog „pasmerkiamas“ sėkmei. „The Acid“ – tai šviežias britų atlikėjo „RY X“, kurio genialus „Howling“ vis dar sukasi melomanų ausyse, „Grammy“ nominuoto prodiuserio Adam Freeland ir Steve Nalepa, prodiusavusio „Drake“ bei „The Weeknd“ bendro darbo vaisius, ne kartą svečiavęsis manoMUZIKOS puslapiuose, tačiau šiandien keliaujantis į manoATRADIMAS skiltį. Spustelėjus „play“ nebeturėtų kilti klausimų, kodėl.

Apie trumpą „The Acid“ priešistorę Adam Freeland pasakoja, jog Steve Nalepa pažinojo seniai, iš laikų, kai abu gyveno Kalifornijoje (JAV), o su „RY X“ keliai buvo susikirtę prieš porą metų, tačiau mintis kažką įrašyti drauge išsirutuliojo susitikus viename bendrų pažįstamų gimtadienyje. Pradžioje neturėdami planų kurti pastovios grupės, trys muzikantai užsidarė įrašų studijoje 10-čiai dienų, o po jų spontaniškai užgimė „The Acid“ trumpagrojis (EP), kuris dienos šviesą išvys jau kitą savaitę.

Beje, muzikos mylėtojų kalendoriuose apibraukta ne tik ši data, tačiau ir birželio pradžia, kai trijulė ketina išleisti albumą, kuris rimtai kėsinasi tapti vienu įdomiausių šių metų debiutų. Nekantriai laukdama šio įrašo manoMUZIKA.lt ragina ir jus drauge su mumis sekti pirmuosius trio žingsnius „The Acid“ projekto amplua.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *