Xzibit – Vilniuje: pažadu Jums nepamirštamą vakarą!

Xzibit Vilniaus oro uoste

Jau rytoj (balandžio 8 dieną) sostinėje įsikūrusiame Menų fabrike „Loftas” hip hopo gerbėjų laukia ypatingas vakaras – pirmą kartą Lietuvoje koncertuos kultinis JAV vakarų pakrantės atlikėjas Xzibit. Drauge su juo ant scenos užlips ir legendinės grupės „Cypres Hill” reperis B-Real. Tai bus didžiausia naujo renginių ciklo „burn Energy Session” fiesta mūsų šalyje.

Legendinis atlikėjas Xzibit šiandien jau atvyko į Lietuvą. Nusileidęs sostinės oro uoste JAV hiphopo korifėjus buvo puikiai nusiteikęs ir maloniai bendravo su jį sutikti atvažiavusiais kolegomis.

„Nedaug težinau apie Lietuva, tačiau nekantrauju susipažinti su jūsų šalies kultūra ir žmonėmis”, – tik išlipęs iš lėktuvo jį pasitikusiam „Lofto” kolektyvui šypsodamasis sakė Xzibit.

Pasak jo, hip hopas ir repas – tai ne tik muzika, bet ir gyvenimo būdas. Kad tai yra tiesa, atlikėjas teigė įrodysiąs ir savo koncerte „Lofte”, kuriame prižadėjo surengti neįtikėtiną vakarą visiems čia susirinkusiems savo gerbėjams.

„Pažadu daug energijos ir neužmirštamą vakarą. Tie, kas mėgsta mūsų muziką šio renginio tikrai neužmirš. Tai aš jums visiems galiu prižadėti pridėjęs ranką prie širdies”, – atviravo keturiasdešimtmetis amerikietis, kurio tikrasis vardas Alvinas Nathanielis Joineris.

Vežamas į viešbutį muzikantas pasakojo apie savo gyvenimą, keliones ir, žinoma, darbą su legendiniu reperiu Snoop Dogu. Pasak reperio, darbas su Snoopu jam – neįkainojama patirtis, kurios dėka užsimezgusią draugystę jis brangina iki šiol.

Apie visa tai ir dar daugiau su didžiuliu muzikiniu prieskoniu Jūs galėsite išgirsti patys, mat jau rytoj „Lofte” išskirtinis Xzibit, B-Real ir Demrick pasirodymas.

Bilietų į renginį dar yra. Juos galite spėti nusipirkti ČIA.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *