Danų elektronikos kūrėjas „Sekuoia” ir škotas „Sei A” papildė pagrindinių „Satta” atlikėjų gretas

Šiemet jau aštuntą kartą vyksiančio muzikos festivalio „Satta” pagrindinę programą papildė dar du atlikėjai – elektronine ambientine „gamta” ir indie muzika eksperimentuojantis danas „Sekuoia” bei škotų klubinės šokių muzikos atstovas „Sei A„.

Neseniai savo 2011 metais išleistą trumpąjį debiutinį albumą perleidęs „Sekuoia” šią vasarą paskyrė festivaliams nuo Danijoje vyksiančio vieno didžiausių pasaulio muzikos festivalių „Roskilde Festival” iki šiemet Latvijos miestelį Papę nuspalvinsiančio „Satta„. Festivalio organizatoriai sako, kad Latvijoje „Sekuoia” pasirodys su grupe.

Kitas festivalio naujokas – škotas „Sei A„, kuria dinamišką, Londono undergound klubams būdingą techno house muziką. Jo kūrybą pripažįsta tokie kūrėjai kaip „Martyn”, „Midland”, „Breach” ir kiti, o tai atsispindi jų remiksuojamuose „Sei A” kūriniuose.

Primename, kad be tik ką paskelbtų „Sekuoia” ir „Sei A” šiemet rugpjūčio 14-17 dienomis Papėje vyksiančiame festivalyje „Satta” koncertuos gros tokie atlikėjai, kaip „Submotion Orchestra”, „Dirty Beaches”, „Forest Swords”, „King Midas Sound” bei „Kode9”. Organizatoriai žada netrukus festivalio programą dar labiau papildyti.

Bilietus į „Satta” galite įsigyti ČIA.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *