The Landing

The Landing“ – tai antrus metus skaičiuojantis solinis vieno žmogaus projektas, kuris sugeba apie pačius sudėtingiausius visatos ir egzistencinius klausimus kalbėti neįpareigojančia, tropinio indie pop atspalvio turinčia melodija. Unikalu tai, jog jeigu priklausai akis vartančiai kategorijai „oi, tik nepradėkit“, „The Landing“ fonu ausinuke gali mėgautis tingiai drybsant pajūryje.  O jeigu kartkartėmis pričiumpi save klausiant „tai kokia gi yra žmogaus ir mano paties misija šioje žemėje“, „The Landing“ tekstai ir nešama žinia savitai, šviesiai ir pozityviai būtent apie tai ir kalba.

 

Vyrukas iš JAV, pasirinkęs „The Landing“ pseudonimą, net neketina atskleisti savo tikrojo vardo, o vaizdo klipe žmonės pasirodo su kaukėmis. „Siekiu, jog „The Landing“ liktų šiek tiek beveide idėja“, – paaiškina kūrėjas.

Paklaustas apie muzikos, kurią pats vadina tiesiog „space pop“, įkvėpimus, „The Landing“ pasakoja: „Šis projektas prasidėjo kaip atsakas, o gal veikiau – tinkamos progos išnaudojimas – jog viešasis interesas tyrinėti tai, kas yra už mokslo ribų, vėl pagyvėjo. Tai mano paties instrumentas dalyvauti šiame kultūriniame pasikeitime. Viliuosi, jog per muziką galiu įkvėpti žmones svajoti apie ateitį ir suprasti bei realizuoti visą savo potencialą,  suteiktą visatos“.

 

„Kiekvienas iš mūsų esame 13,7 milijardą metų kuriamas šedevras. Maža dalelė neišsenkamame kosminiame vandenyne, bet, tuo pačiu metu, dieviškos kilmės visatos veiksnys. Niekaip nesugalvočiau įdomesnio ar šventesnio dalyko, kaip kiekvieno iš mūsų gyvybė. Kai įsigilini į tai, supranti, jog „nerimas“ ar „abejonė“ paprasčiausiai neegzistuoja.“ – savimonės žadinimo idėją aiškina „The Landing“.

Gegužės 13 dieną skaitmeniniu formatu yra išleidžiamas pirmasis atlikėjo trumpagrojis (EP) „We Are“. Iki tol visą būsimą darbą galima perklausyti štai ČIA.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *