Lapkričio pabaigoje Vilniuje koncertuos elektroninės muzikos talentas SOHN

SOHN

Lietuvos koncertų rengėjai ir toliau nenustoja įrodinėti, kad mūsų šalis – toli gražu nėra Europos muzikos užkampis. Likus porai dienų iki  „Vasaros Terasoje” įvyksiančio „Mount Kimbie” koncerto, buvo pranešta, kad paskutinį rudens mėnesį Vilniaus menų fabrike „Loftas” savo koncertą surengs vienas įdomiausių senojo žemyno elektroninės muzikos kūrėjas SOHN.

Apie tai, kad austriško kraujo turintis po SOHN pseudonimu „besislepiantis” Christopheris Tayloras apsilankys Lietuvoje paaiškėjo šiandien, muzikantui paskelbus savo rudens Europos turo datas.  Sostinėje šiemet puikų debiutinį albumą „Tremors” išleidęs atlikėjas savo pasirodymą surengs lapkričio 26 dieną.

Apie Sohn manoMUZIKA yra rašiusi tikrai daug (spauskite ČIA ir pamatykite visus apie muzikantą paskelbtus įrašus mūsų portale). Negana to, metų pradžioje muzikanto debiutinį diską „Tremors” esame įtraukę ir į laukiamiausių 2014 metų albumų sąrašą.

Puikių muzikos kritikų įvertinimų sulaukęs Christopherio diskas „Tremors” dienos šviesą išvydo šių metų balandžio 8 dieną. Jį išleido leiblas „4AD” , po savo sparnu globojantis ir Europos rinkai pristatantis tokius kolektyvus, kaip „The National”, „Bon Iver”,  „Efterklang”, „Daughter” ir kitus.

Sveikiname visus elektroninės muzikos gerbėjus su puikia žinia! Kiek esame informuoti, išankstinius bilietus į SOHN koncertą galėsite įsigyti jau penktadienį!

Apačioje – keletas SOHN kūrinių

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *