Prasideda registracija į festivalyje „Satta” vyksiančias „Ritmo kovas”

Šiemet, kaip ir kasmet, festivalyje „Satta” vyks Baltijos šalių ritmų kūrėjų čempionatas – „Ritmo kovos”. Analogų Baltijos šalių elektroninės muzikos rinkoje neturintis renginys ieško naujų talentų, norinčių tūkstantinei klausytojų auditorijai pademonstruoti savo gabumus. Registracija jau prasidėjo. Atranka vyks iki rugpjūčio 1 dienos.

Viena įdomiausių „Ritmo kovų” naujovių – komandinės varžybos. Daugiau informacijos apie jas kol kas nėra pateikiama, bet panašu, kad bus įdomu. Tiesa, į komandines registruotis galima ir po vieną, organizatoriai parinks partnerį ar partnerę.

Ankstesnėse „Ritmo kovose” čempionišką kumštį į dangų kėlė tokie atlikėjai kaip „Dirty Deal Audio“ atstovas latvis „NiklāvZ”, Lietuvą užsienyje garsinantis „96wrld” bei nuolat maloniai nustebinantis lietuvis „NAPO”.

Atrankinį etapą perėję ritmų kūrėjai „Satta“ palapinėje kovos dėl minios simpatijų. Laimingiausi susitiks finale, kur varžysis iki paskutinio ritmo. Nugalėtojus rinks „Renegades of Bump”, italų prodiuseris „Clap! Clap!” ir, aišku, publika.

Kaip registruotis į šių metų „Ritmo kovas” rašoma „Satta“ tinklalapyje sattafestival.com.

Pagrindinis atrankos reikalavimas – sukurti ritmą iš pateiktos iškarpos. Šiemet motyvas pasiskolintas iš 1979-aisiais pasirodžiusio latviško funk stiliaus kūrinio „Zozefino“.

_______________________

Šiemet festivalis „Satta” rugpjūčio 14-17 dienomis vyks Latvijos kurorte Papėje.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *