Bushmills LIVE pristato: Baby Alpaca

manoMUZIKA kartu su kokybiškos muzikos prekės ženklu „Bushmills LIVE“ ieško naujų, negirdėtų, įdomių, bet dar neatrastų garsų muzikiniame pasaulyje. Šį kartą mūsų akiratyje po švelniu ir mielu „Baby Alpaca” vardu besislepiantis kolektyvas iš Bruklino.

Grupę sudaro net šeši nariai grojantys skirtingais muzikos instrumentais. Dvi būgnų partijos, Zachas McMillanas grojantis gitara ir pianinu, violončelė, kurią valdo Ethanas Philbricas, bosinė gitara paklūstanti Scottui Barberiui ir žinoma stiprus, išsiskiriantis ir nuo pirmų akordų užvaldantis grupės lyderio Chriso Kittrello vokalas. Kolektyvo kuriama muzika priskiriama klasikinio roko ir soul muzikos žanrui.

http://www.youtube.com/watch?v=bHIy7tniW-o<span style="font-size: 13px;">

Kol kas grupės diskografijoje tik 2013 birželio 25 d. išleistas EP ir šiais metais pristatytas „Strictly Sexual” remiksų albumas, kurį sudaro šešios dainos. Po tam tikra paslapties skraiste pasislėpę grupės nariai apie save kalba nenoriai ir pateikia labai nedaug informacijos. Nekalbama nei apie grupės susikūrimo istoriją, nei apie kolektyvo narius siejančius ryšius, pašykštėta ir kitos informacijos, kuri standartiškai pateikiama prie grupės biografinių faktų. Akivaizdu, kad leidžiama kalbėti „Baby Alpaca” muzikai ir mėgaujamasi tokių grandų, kaip „NPR”, „The New York Times”, „Vogue” ir kitų žarstomomis pagyromis: „Mano svajonės niekada nebus tokios, kaip Chriso Kittrello įdainuojamos „Sea Of Dreams” kūrinyje, bet aš norėčiau, kad jos būtų tokios. Šios animacijos stebėjimas yra vienintelis būdas, kaip aš galiu atsidurti arčiau jų” – „NPR” Bobas Boilenas

Galime tik patvirtinti, kad nesvarbu, kokios būsenos bebūtum, grupės kuriama muzika sustabdo akimirką, leidžia jaukiai įsitaisyti su šiltu kavos puodeliu ir artėjant šaltam rudeniui po truputį paskęsti šiltoje, žaismingoje minutėje nešamam minčių ir svajonių.

„Baby Alpaca” (nuotr. iš oficialios grupės socialinio tinklapio paskyros)

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *