Bushmills LIVE pristato: Cathedrals

Šį pirmadienio rytą kartu su kokybišką muziką mėgstančiais „Bushmills Live” pristatome šaunų muzikinį projektą iš saulėtojo San Francisko – „Cathedrals„, kurį sudaro vokalistė Brodie Jenkins ir gitaristas/beatmakeris Johnny Hwin. Beveik prieš mėnesį jie pristatė savo debiutinį trumpagrojį pavadinimu „Cathedrals”, kuriame galima atrasti ir kol kas didžiausią jų hitą – „Harlem”. Šioje dainoje geriausiai atsiskleidžia dueto stipriosios pusės – puikios vokalinės partijos, lengvai įsimenama gitaros melodija bei smagus beatas. Jeigu reikėtų šį projektą įsprausti į kokio nors muzikinio žanro rėmus tikriausiai pirmiausia pagalvočiau apie electropop, tačiau kartais girdėti ir  elektroninio R’n’B skambesiai. Patys muzikinio projekto nariai tarp savo mėgstamiausių grupių įvardija tokius kolektyvus kaip The Smashing Pumpkins, Radiohead, FKA Twigs ar Björk, o vyriškoji dueto pusė Johnny Hwin prisipažįsta, jog vaikystėje taip pat klausėsi nemažai džiazo –  Sarah Vaughan ir Ella Fitzgerald.

Cathedrals+CAbu šie atlikėjai džiaugiasi, jog juos supažindino jų bendras draugas, kuris įtarė, jog kurdami kartu duetas gali pasiekti neblogų rezultatų. Vos susipažinę vienas su kitu jie suprato, kad yra pakankamai panašūs muzikantai su tapačiu požiūriu į muziką. Tiesa, tik vienam iš dueto narių muzika yra svarbus pragyvenimo šaltinis – vokalistei Brodie Jenkins. Tuo tarpu Johhny Hwin yra buvęs Standfordo universiteto alumni, kurio du start-upo projektai susilaukė sėkmės ir buvo pelningai parduoti. Pats beatmakeris teigia, jog tai suteikia šiek tiek daugiau saviraiškos laisvės ir padeda kurti muziką nesivaikant greitos ir pigios sėkmės.

 

 

Tikimės, jog šie du talentingi muzikantai nenustos kurti kartu, nes potencialo jie turi nemažai, o jų skambesys tikrai turi galimybę sudominti platesnes klausytojų mases.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *