Internete – dvejus metus laukto Dan Bodan albumo perklausa

Dan Bodan - Soft

Dan Bodan – Soft

Daugiau nei prieš dvejus metus manoMUZIKA pradėjo pažintį su Berlyne reziduojančiu muzikantu Dan Bodan. Kanadoje kilęs atlikėjas 2012 metų vasarą atskrido į Vokietiją ir įrašė nuostabią dainą „DP„. Vos tik ją įrąšęs, Bodanas susilaukė JAV leiblo „DFA Records” dėmesio. Pastarasis pasiūlė muzikantui sutartį, o Danas, kaip ir galima buvo tikėtis, sutiko. Nuo tos akimirkos prasidėjo abipusis bendradarbiavimas, kuris, kad ir kaip bebūtų keista, rimtų apčiuopiamų rezultatų (albumo pavidalo prasme) nedavė iki pat šių metų rudens.

Taip, kartais internete pasirodydavo Bodano švieži kūriniai, tačiau nei žinių apie naują albumą, nei naujienų apie galimas jo koncertavimo vietas net ir su žiburių nebūtų radęs net ir pats akyliausias interneto vartotojas.

Praėjusios savaitės pabaigoje visai netikėtai DFA Records išplatino pranešimą apie tai, kad spalio 28 dieną pasirodys Dan Bodan debiutinis albumas. Negana to, kad daugiau kaip dvejus metus lauktas įrašas jau rytoj pasieks Europos parduotuvių lentynas, muzikanto leiblas nusprendė nieko nelaukti ir įrašo perklausa pasidalyti jau šiandien ryte.

Taigi, visų manoMUZIKA.lt skaitytojų dėmesiui – išskirtinis, labai įdomus ir tikrai dėmesio vertas vardas. Dan Bodan ir jo albumas „Soft”. Beje, kalbėdamas su žurnalu „Vogue„, muzikantas prisipažino, kad „Soft” – mėgstamiausias jo angliškas žodis.

 

Taigi, džiaugdamiesi dalijamės muzikiniu gėriu, kuris turėtų patikti visiems lyriškos elektroninės muzikos gerbėjams.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *