LT: InSearch – Panama [Sofar Sounds Vilnius]

Šių metų kovo pabaigoje Lietuvoje startavęs muzikinis projektas „Sofar Sounds Vilnius“ šiandien mus nudžiugino nauju vaizdo įrašu iš rugsėjo pabaigoje įvykusio trečiojo renginio.

Pavasarį jau kalbinome idėjos iniciatorę Eglę, kuri papasakojo apie projekto pradžią ir pagrindines idėjas (interviu galite paskaityti ČIA), o šį kartą „Sofar Sounds Vilnius“ komanda dalinasi grupės „Insearch“ vaizdo įrašu. „Insearch“, susikūrę 2005 metais, savo kūryboje derina eksperimentinio modernaus džiazo ir post-roko skambesius. Turime pripažinti, kad tą vėsoką sekmadienio vakarą „Downtown Forrest Hostel“ svetainėje jie skambėjo itin jaukiai ir šiltai.

Grupės būgnininkas Mantas Augustaitis su manoMUZIKA.lt pasidalino savo įspūdžiais ir pamąstymais apie projektą: „Džiaugiamės, kad „Sofar Sounds“ muzikinių atradimų idėja gali gyvuoti ir Lietuvoje. Smagu buvo prisidėti prie šios idėjos dalyvaujant „Sofar Sounds Vilnius“ trečiajame renginyje. Tai, kad Sofar, keisdami apsireiškimo vietą ir neskelbdami atlikėjų, įvyksta retai, mums sukėlė intrigos jausmą ir norą čia sudalyvauti. Tačiau labiausiai mums patiko autentiškumo paieškos idėja, kas yra reikalinga pagalba šių dienų kūrėjui ar atlikėjui brandinant ir gryninant savo darbą.“

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *