Oficialu: The Endless River – paskutinis Pink Floyd albumas

Grupė "Pink Floyd"

Žinia apie tai, kad  „Pink Floyd“ išleidžia naują albumą ne tik privertė milijonus jų muzikos gerbėjų širdžių plakti gerokai greičiau, bet ir paskatino svajoti apie naują grupės kūrybos etapą bei tikėtis naujos muzikos ateityje. Deja, grupės lyderis Davidas Gilmouras, kalbėdamas su BBC 6 Music, šias viltis ir lūkesčius pavertė pelenais.

Kartu su kitu ‘Pinkų’ nariu Nicku Masonu svečiuodamasis radijo stotyje, muzikantas patvirtino: „The Endless River” – paskutinis „Pink Floyd” albumas.

„Tai bus paskutinė muzika, kurią kada nors išgirsite iš „Pink Floyd” stovyklos”, – sakė Davidas Gilmouras, paklaustas ar galima ateityje tikėtis dar daugiau naujienų iš pinkų. „The Endless River” – yra grupės pabaiga”, – pridūrė jis.

„Rickas (Wright’as – aut. past) – miręs. Todėl esu tikras, kad „The Endless River” tęsinio tikrai nebus. Mano žmona Polly mano, kad tai – labai graži idėja viską užbaigti. Taigi, tokia mūsų pabaiga”, – BBC 6Music eteryje kalbėjo Gilmouras.

Tačiau čia pat muzikantas pridūrė, kad jis gali panaudoti kai kuriuos įrašus, kurtus drauge su Ricku Wrightu dar 2008 metais savo soliniam albumui.

manoMUZIKA primena, kad „The Endless River” pasirodys lapkričio 10 dieną.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *