Paskelbta nauja Crystal Fighters koncerto Vilniuje data!

Crystal Fighters

Dėl būgnininko Andrea Marongiu mirties atšauktas Lietuvoje turėjęs įvykti „Crystal Fighters“ koncertas pagaliau turi naują datą! Renginys, organizuojamas „Bushmills Live”, perkeliamas iš rugsėjo 29 į spalio 22 dieną.

Kaip ir planuota anksčiau, renginys įvyks menų fabrike „Loftas”.

Kaip jau rašė manoMUZIKA, koncertinis „Crystal Fighter” buvo atšauktas dėl tragiškos grupės būgnininko Andrea Marongiu mirties. Muzikantui iškeliavus anapilin, grupė parašė viešą laišką.

„Mieli draugai ir visi, kuriuos galime vadinti „Crystal Fighters“ šeima, su dideliu liūdesiu turime pranešti, kad anapilin iškeliavo grupės būgnininkas Andrea Marongiu. Andrea buvo ne tik vienas charizmatiškiausių ir sumaniausių būgninikų muzikos scenoje, bet kartu ir neįtikėtinai mielas, įdomus ir mylimas draugas. Užjaučiame visus tuos, kurie jį pažinojo. Didžiulę užuojautą siunčiame muzikanto šeimai. Esame beprotiškai sukrėsti šios žinios, todėl net ir rašydami šį laišką Jums, mes negalime sulaikyti ašarų. Andrea, ačiū tau už neįtikėtiną džiaugsmą ir gyvybę, kurią tu įnešei į grupės gyvenimą per pastaruosius ketverius metus. Mylime tave ir ilgimės tavęs taip, kaip jokiais žodžiais neįmanoma apsakyti“, – rašoma grupės atvirame laiške savo gerbėjams.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *