Bushmills LIVE pristato: Ghost Loft

Flume“, „Ta-Ku“, „Atu“ ir panašių gėrių mėgėjai dabar turėtų suklusti – pasitarę su kokybišką muziką propaguojančiais „Bushmills LIVE“, pristatome jūsų ausims dar vieną saldainį – Los Andžele (JAV) kuriantį „Ghost Loft“.

Danny Choi (tikrasis atlikėjo vardas) mintis sukurti muzikinį projektą „Ghost Loft“ susiformavo 2012-aisiais. Tais metais pasirodęs debiutinis singlas „Seconds“ susilaukė daug padrąsinamų plekšnojimų per petį – kūrinį pamėgo groti įvairūs didžėjai savo pasirodymuose, muzikiniuose bloguose nuvilnijo teigiamos nuostabos banga, Australijos radijo stotis „Triple J“ dainą pripažino „Catch Of The Day“ („Dienos laimikiu“). Po metų pristatytas antrasis singlas „So High“ buvo įtrauktas į prancūzų įrašų kompanijos „Kitsuné“ kompiliaciją „America 2“, o reperis Wiz Khalifa savitą kūrinio variantą įkėlė į albumą „Blacc Hollywood“.

Teisybės dėlei reikėtų paminėti, kad Danny kurti remiksai susilaukė ne mažesnio dėmesio. Pripažinimą ir palaikymą „Ghost Loft“ išreiškė „Ta-ku“, Mark Ronson, „Two Door Cinema Club“, „The Neighbourthood“ ir kiti. Su pastaraisiais amerikiečių kūrėjas ir prodiuseris leidosi į koncertinį turą.

Pagreitį įgaunančia sėkme Danny Choi džiaugiasi ir sustoti tikrai neketina. Kelerių metų bėgyje elektroninės muzikos atlikėjas tikisi aktyviau užsiimti prodiuserio veikla, dirbdamas ne tik prie savo, bet ir kitų įrašų, bei neatmeta galimybės išbandyti kitokio žanro muziką. „Mėgstu klausytis skirtingą muziką, dievinu eksperimentuoti ir išbandyti naujus dalykus“, – prisipažįsta „Ghost Loft“.

Tikimės, kad šis atlikėjas atras vietą jūsų asmeninėje muzikos lentynoje, o mes drauge su „Bushmills LIVE“ lauksime debiutinio pilno „Ghost Loft“ įrašo.

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *